reklama
Akuku
Fanka BB :)
On oslabiony po chorobie wiwc wszytsko lapie.. mnie tez cos muli wiec chyba jelitowka.. ostatnio w szkole bylismy na wywiadowce wiec moze i tam cos w powietrzu latalo... ahh
No zobaczymy narazie nie jest zle. Pije chetnie elktrolity i wymiotowal 2 razy..wiec tragedi nie ma.
Ale sie obudzil juz i nie mam jak tortu koncztc.. musze czekac na m .. mam nadzieje ze szybko wroca bo za 3 godziny do odbioru a mnie malowanie czeka jeszcze aaa
Na szczescie to moja znajoma wiec najwyzej poczeka chwilke hhee. Choc wolalabym zeby tort byl gotowy za 2 godz.. ona przyjdzie za 3.
No zobaczymy narazie nie jest zle. Pije chetnie elktrolity i wymiotowal 2 razy..wiec tragedi nie ma.
Ale sie obudzil juz i nie mam jak tortu koncztc.. musze czekac na m .. mam nadzieje ze szybko wroca bo za 3 godziny do odbioru a mnie malowanie czeka jeszcze aaa
Na szczescie to moja znajoma wiec najwyzej poczeka chwilke hhee. Choc wolalabym zeby tort byl gotowy za 2 godz.. ona przyjdzie za 3.
sann91
Hej wiecie może czy możemy w ciąży robić test ph GINEINTIMA???: Niepewny:
Hejhej
Ja sie lenie. Mala spi, obiad zjedlismy, kurchnie posprzatalam i mam 30 min wolnego.
U nas lato dzisiaj, na sloncu chyba ze 30 st wiec leze na lezaku i sie opalam. Ech blada jestem po tej zimie wiec trzeba troche koloru zlapac.
Ja sie lenie. Mala spi, obiad zjedlismy, kurchnie posprzatalam i mam 30 min wolnego.
U nas lato dzisiaj, na sloncu chyba ze 30 st wiec leze na lezaku i sie opalam. Ech blada jestem po tej zimie wiec trzeba troche koloru zlapac.
anney
zuzzi, z tego co wiem (poporawcie mnie jesli sie myle) to dotyczy tych, co maja sklonnosci do przebarwien.
ja mam i mailam przebarwienia, ktore sie pieknie po icazy zluszczyly.
brak witaminy d jest zdecyowanie grozniejszy niz plamki.
a twarz trzeba tak czy tak chronic (i tutaj moznaby poruszyc temat kremow z filtrem)
ale to kazde z nas decyzja, ja bym sie z cinamona poopalala :-):-):-)
ja mam i mailam przebarwienia, ktore sie pieknie po icazy zluszczyly.
brak witaminy d jest zdecyowanie grozniejszy niz plamki.
a twarz trzeba tak czy tak chronic (i tutaj moznaby poruszyc temat kremow z filtrem)
ale to kazde z nas decyzja, ja bym sie z cinamona poopalala :-):-):-)
Ostatnia edycja:
reklama