reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

akuku.///// biedny emis :( da mu coli i diarolyte.

blerka, u nas to samo. jak m sie do brzucha przklei to lola kopie :D
muzyke tez polecam!

reklama
On oslabiony po chorobie wiwc wszytsko lapie.. mnie tez cos muli wiec chyba jelitowka.. ostatnio w szkole bylismy na wywiadowce wiec moze i tam cos w powietrzu latalo... ahh

No zobaczymy narazie nie jest zle. Pije chetnie elktrolity i wymiotowal 2 razy..wiec tragedi nie ma.
Ale sie obudzil juz i nie mam jak tortu koncztc.. musze czekac na m .. mam nadzieje ze szybko wroca bo za 3 godziny do odbioru a mnie malowanie czeka jeszcze aaa ;)
Na szczescie to moja znajoma wiec najwyzej poczeka chwilke hhee. Choc wolalabym zeby tort byl gotowy za 2 godz.. ona przyjdzie za 3.

Anney mam jakies elektrolity z pl jeszcze wiec te mu daje.. nie dobre..slone ale jakos wypil sporo z 15 minut temu i nie zwrocul...

Hejhej

Ja sie lenie. Mala spi, obiad zjedlismy, kurchnie posprzatalam i mam 30 min wolnego.
U nas lato dzisiaj, na sloncu chyba ze 30 st wiec leze na lezaku i sie opalam. Ech blada jestem po tej zimie wiec trzeba troche koloru zlapac.

Cinamona podobno w ciąży nie powinnyśmy się opalać bo mogą się zrobić przebarwienia na skórze... [emoji17] Też marzę o opalanku.

zuzzi, z tego co wiem (poporawcie mnie jesli sie myle) to dotyczy tych, co maja sklonnosci do przebarwien.

ja mam i mailam przebarwienia, ktore sie pieknie po icazy zluszczyly.
brak witaminy d jest zdecyowanie grozniejszy niz plamki.
a twarz trzeba tak czy tak chronic (i tutaj moznaby poruszyc temat kremow z filtrem)

ale to kazde z nas decyzja, ja bym sie z cinamona poopalala :-):-):-)

Ostatnia edycja:
cinamona - no u nas też w sumie letnia pogoda - 8 stopni, zachmurzone niebo i deszcz. Też się opalamy :p a tak serio to bardzo Ci zazdroszczę!

reklama
Do góry