• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
On oslabiony po chorobie wiwc wszytsko lapie.. mnie tez cos muli wiec chyba jelitowka.. ostatnio w szkole bylismy na wywiadowce wiec moze i tam cos w powietrzu latalo... ahh

No zobaczymy narazie nie jest zle. Pije chetnie elktrolity i wymiotowal 2 razy..wiec tragedi nie ma.
Ale sie obudzil juz i nie mam jak tortu koncztc.. musze czekac na m .. mam nadzieje ze szybko wroca bo za 3 godziny do odbioru a mnie malowanie czeka jeszcze aaa ;)
Na szczescie to moja znajoma wiec najwyzej poczeka chwilke hhee. Choc wolalabym zeby tort byl gotowy za 2 godz.. ona przyjdzie za 3.

Hejhej

Ja sie lenie. Mala spi, obiad zjedlismy, kurchnie posprzatalam i mam 30 min wolnego.
U nas lato dzisiaj, na sloncu chyba ze 30 st wiec leze na lezaku i sie opalam. Ech blada jestem po tej zimie wiec trzeba troche koloru zlapac.

zuzzi, z tego co wiem (poporawcie mnie jesli sie myle) to dotyczy tych, co maja sklonnosci do przebarwien.

ja mam i mailam przebarwienia, ktore sie pieknie po icazy zluszczyly.
brak witaminy d jest zdecyowanie grozniejszy niz plamki.
a twarz trzeba tak czy tak chronic (i tutaj moznaby poruszyc temat kremow z filtrem)

ale to kazde z nas decyzja, ja bym sie z cinamona poopalala :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry