reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

2015-04-02 18.15.09.jpg

Nie mogłam się powstrzymać :-D pajace n a 50 cm i na 92 cm :-D już niedługo w naszym domu :-D

Załączniki

• 2015-04-02 18.15.09.jpg
    2015-04-02 18.15.09.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Ale roznica... ja mowie do m ze emis jest dla nas malutki i przyjdzie dzien w sierpniu ze nagle stanid sie duzym chlopcem.
Jednak male ciuszki maja swoj urok..

Natka to super, że wszystko dobrze na polowkowych . A i radość męża też ważna rzecz :-D

No właśnie Akuku dzieci wydają się teraz takie ciągle małe a jak się pojawia maluchy to raptem okaże się, że są już taakie duże :-(

Amawell – udanej podróży

Kruszka - i jak tam pazurki??:-)

natka – każda babka ma takie gorsze chwile, jedne się martwia sama ciażą, inne tym, co będzie jak już maluch się pojawi, że nie bedą wiedziały jak się nim zająć itp. i to jest normalne także nie wmawiaj chociaz sobie ze z toba jest cos nie tak, do tego hormony szaleja i roznie reagujemy nawet w błahych sprawach, postaraj się skupic na przyjemych rzeczach i tylko o tym teraz mysl a będzie wszystko ok, super ze po polowkowym dobre wiesci, jeszcze raz gratuluje corci

lilija – gratuluje zakupu wozka

loveboiled – u mnie jeszcze nie, ale i w pierwszej ciazy dopiero po porodzie mialam

Olka – ale fajne porownanie z tymi pajacami, tylko troche mi zal ze moj synus już nie będzie dzidziunia, ech

a ja sie dzis jakos dziwnie czuje, troche brzuch mi twardnieje i malucha jakos tak nisko czuje jakby mi gmerał tuz przy "wyjsciu" i zaczynaja nachodzic mnie dziwne mysli z tego powodu
na szczesnie z Krzysiem juz zdecydowanie lepiej, dzis juz calkiem bez goraczki i humor mu wrocil tylko z apetytem do bani niestety

Nayka gratuluje corci!

To jak jest ? Ile chlopcow ile dziewczynek ?
Kto jeszcze nie wie ? Pupui ? Kto jeszcze?

Olka no niestety.. jak urodzilam Emilka (wiedzac ze to ostatni raz) to ciagle mialam mysli w glowie ze jutro juz nie bedzie tak maly jak dzis ! Aaa i teraz bedzie podobnie ! Choc z drugiej strony corcia to cos nowego dla mnie i bedzie fajnie bawic sie lalkami wozkami! Czesac wloski... malowac pazurki :) hahahaa.

Maradn moze nozkami tam kopie ? Dobrze ze z Krzysiem juz lepiej.

Magdus kochana czy ja mam Ci powiedziec co Cie cieszy ?
Usmiechnij sie kochana bo jestes szczesciara !
I pisz tu do nas nawet jak masz smutki..szybciej mija ! Serio !

Lilija super wozek i jaka cena ;)

Amawell mialas wczpraj 3 chlopcow :) to taka mala zajawka co ja mam codziennie buhahah.

Cdn

reklama
Natka gratuluję dziewuchy :-)

Marand mój synek też coś wczoraj cudował w dole brzucha i miałam wrażenie że grzebie się tam gdzie nie powinien :-)

A co do strachu to ja też się boję czy sobie poradzę, bo miałam znikomy kontakt z muchami więc wszystko będzie nowe... Ale tak już kocham tego malca że muszę sobie poradzić :-) najwyżej będę z każdą pierdołą pisała do Ciotek z BB :-)

Czy Wam też się zdarza zapomnieć że jesteście w ciąży?

Do góry