reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku - dobrze, ze wybral jakies. No i w koncu to star wars wiec na pewno bedzie nosil :-D

kryzys zażegnany ale co mnie nawkurzali wszyscy to moje :wściekła/y:

reklama
akuku, dobrze ze i przypomniaaas, ja musve z moim mlodszym pojsc.
przyzwyczai si edo oularkow! jeszcze bedzie ich szukal :)

Ja idę z moim prawie dwu latkiem do szpitala na badanie, do dwóch różnych specjalistów bo niestety zwykły okulista na mieście nie bada wzroku takim maluchom. Ale to dopiero 29 kwietnia...

Luneea no szkoda.. ale on czyta z bliska ladnie i z daleka tez w sumie wiwc trocje sie zdziwilam na tum badaniu. Chyba mu szybko postapilo bo juz mial badany wzrok ale tak hm ze tylko czytal literki..a tu maszyna itd. Najwazniejsze ze sobie dobral taki ktore mu sie podobaja. Nie musi nosic ich caly czas chyba ze bedzie chcial.

Annwy ja pdrazu Vikiego na jutro umowilam i tez sprawdze... i bedw chodzic co roku z kazdym.

Loveboiled a masz jakjes podejrzenia ze idziesz ? Moj Alex mial w szpitalu jak mial jakiws 4 lata i tam ttlko kazali mu pokazywac jaka literke widzi.. no i wszystko bezblednie bylo..ale nie eobili tak dokladnych badan jak dzisiaj.
Ciekawe jak z Vikim.

Alw ja tez nosze okulary tylko ja zaczelam z wada 0, 5 a teraz mam niecale -2 ale astygmatyzm mocniejszy choc nie widac tego..tylko cos z tylu oka..ale ja sie nie znam na tym. Sama sie tez chyba umowie przed porodem i pozniej po..choc w sumie bylam po Emilku ale lepiej isc ..bo podobno moga stwierdzic nawet ze moje oko jest slabe i nie zalecac porodu naturalnego chocysle ze tak nie bedzie..

No wiec sie odlamalam troszke ale na szczescie to nic takiego..

Kruszka ja tez mysle nad ta poducha ale to juz wogole moj miejsca nie bedzie miał :D a on sie lubi chyba bardziej niz ja "rozwalać" haha

Akuku mi lekarz (ze względu na cukrzyce) tez nakazał okulistę zeby sprawdzić czy sa jakieś zmiany.. Niby wszystko widzę i chyba z trzy lata temu badałam i było ok.. Miałam mieć dzisiaj ale nie dam rady jechać i przełożyłam gdzieś za miesiąc chyba wypada.. A wlasnie jak w oczach cos sie dzieje to to wpływa na rozwiazanie ciąży w sensie czy sn czy cc .. Ale u mnie chyba ok przynajmniej mam nadzieje.. A moja znajoma tez u swojego malucha tez jakoś przypadkiem zauważyła ze cos z oczami juz nie pamietam jaka wada mu tam wyszła ale wszystko było ok az zaczął bliżej tv przysiąść itp i wyszło ze okulary .. Ale czasami cieżko zauważyć tak jak mówisz ze czyta i jest ok a jednak sprawdzili i popatrz..

Dziewczyny właśnie zapisałam się na warsztaty Mamo to ja. Macie linka może któraś będzie chciała / mogła wziąć udział Warsztaty Mamo to Ja | Baby online

ja tez ide! 15 kwietnia w Poznaniu :)

bunia15 - ja mam ta poduszke i jestem zachwycona! mega dobrze mi sie spi a co lepsze od kiedy ja mam w ogole nie boli mnie kregoslup. przed ciaza pobolewal nawet a teraz nie mimo ogromnych piersi i brzuszka :-D

A ja nie umiem z ta poducha spac...przynajmniej w pierwszej ciazy nie moglam z nia spac. Mi sie w sumie narazie wygodnie spi, nic mi nie przeszkadza.

Moja mala w nocy wymiotowala wiec nie byla w zlobku. Balam sie ze to moze jakas jelitowka. Ale w ciagu dnia bylo ok, tylko prawie nic nie jadla wiec moze poprostu jej cos zaszkodzilo. No chyba ze za kilka dni ja bede miala jelitowke i wtedy sie okaze ze to jednak wirus. Oby nie....

reklama
Ja też mam poduchę do spania po siostrze męża, ale biorę ja tylko jak mnie bolą plecy. Tak to nie czuję potrzeby. W sumie najtrudniejszy okres dla pleców jeszcze przed nami więc kto wie.

Cinamona oby nie & & & &

Do góry