• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe mamy 2015

witajcie,

zaczyna mnie bolec kosc ogonowa, ledwo mogę chodzic .... czemu tak jest? moze od tego ze ciezko pracuje (duzo pochylenia, na kolanach, itd) ? czy moze cos innego ? CZy wy macie tak samo ?

reklama
witajcie,

zaczyna mnie bolec kosc ogonowa, ledwo mogę chodzic .... czemu tak jest? moze od tego ze ciezko pracuje (duzo pochylenia, na kolanach, itd) ? czy moze cos innego ? CZy wy macie tak samo ?

mamy.
w tej ciazy nie tak zle jak w ostatniej.
powiedz poloznej, dadza ci rehabilitacje i sprawdza stan meidnicy, czasami wiezadla nie trzymaja dobrze i moga ie troszke kosci rozchodzic, wtedy nhs daje pas, ktory przytrzymuje miednice i duzo mniej boli.
teaz mam tafizjoterapie, poza tym unikam sievenia wpollezaco (albo siedze prosto albo leze) i jest duzo lepiej. bez poownania do poprzedniej ciazy. ale w pierwszych ciazach nie jest to nic nadzwyczajnego, moja kolezanka od 16tygonia w pasie zaiwaniala, bo nie dalo sie inaczej wutrzymac (czesto maja to kobiety o waskich biodrach, ale nei zawsze)

Jakby ktos sie zastanawial czemu mnie nie bylo caly wieczor to tu jest odpowiedz :D
Ta co miala nie szalec???

Załączniki

• 1428618012784.jpg
    1428618012784.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry