anney
Fanka BB :)
foilka, idz. koniecznie.Kochane chyba pojadę do przychodni całodobowej a oni pewnie zleca konsultację ginekologiczna bo doszła mi gorączka... Teraz zaczynam się stresować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
foilka, idz. koniecznie.Kochane chyba pojadę do przychodni całodobowej a oni pewnie zleca konsultację ginekologiczna bo doszła mi gorączka... Teraz zaczynam się stresować.
Yoohoosek po ciazy tez ginekologa nie zobaczysz... polozna maca brzuch i tyle.. a cytologie robi zwykla pielegniarka na kozetce..
Anney masakra w tym uk...
Czlowiek moze sie obudzic z reka w nocniku przez nich... jak bede w pl to chyba zrobie sobie wszystki najwazniejsze badania..
fotelik mogę wozic na dole, niestety tylko tylem ale to nie jest problem
to jest dolne siedzenie ulozone na plasko dla niemowlaka (mogę wsadzić miekka gondole - z tylu sa takie klipsy które składam i wtedy mogę sadzac i klasc
tu widać jak jest zagłówek obniżony i podniesione tak by dziecko lezalo prawie na plasko
tak tez możemy się wozic...i tu zaglowek wyżej i plecki glebiej
o tu może bardziej widać opcje lezaca w foteliku
budki się rozkladaja dodatkow, w razie slonca czy wiatru
i ta się będziemy wozic
i tak
i tu oba na plasko , mogę tez uzywac adaptery do fotelika samochodowego przy gornym siedzeniu dzięki czemu na dole jest więcej miejsca
Akuku jaki to model dokładnie??
mial w zasadzie tylko swoje jelitowe problemy i astma odjelitowa, ktora juz niemalze zginela.
biedulek moj.