reklama
anney
Fanka BB :)
Musimy rozpalic ognisko i odprawic msgiczne rytualy zeby juz zadne chorobska i dolegliwosci sie do nas nie pezyczepialy, przynajmniej do sierpnia! A skoro jestesmy czarownice to nic trudnego :-)
ziola mam ja (nie nie, nie mylic tych ziol
anney
chyba wielka jak gora psze paniProcz ziol masz nawet moderatora! Dziolcha tys prawie jak guru dla nas teraz!!!
zrob komus dobrze, to cie wkreca w jakies cyrki
dostalam tylko wiadomosc,ze nim zostalam, ale panstwo na gorze nie do konca chyba przemysleli komu wladze daja w rece 

anney
Ale pierdy z tego bolu pociskam :-) gaciory naciagniete !!! Legne sie, zamkne oczeta me, moze zasne. Zycze spokojnych snow malpeczki ;*
spij dobrze i oby rano cie juz nei bolalo :*
anney
Buahaha jestes wielka pani, za tydzien stwierdzisz ze jestesmy malo ambitne i jako moderator pousuwasz caly sierpniowy watek buahahahaale tez czas zapierdziela, juz pazdziernikowe sa !!!
a jaaaak!! nooooo
teraz uwazajcie co piszecie....

akuku kochanie, to ja to bylo z tym glosowaniem? oddalas glos juz czy nie?

bunia15
Dziewczyny ja tez sie zastanawiam nad elektrycznym laktatorem, tu w USA to medela jest popularna i najbardziej polecana pod względem jakości. Dlatego zależy mi na waszym zdaniu
A ogólnie rzecz biorąc chyba sie pochorowalam, mam stan podgorączkowy 37.5 i wszystko mnie boli, plecy, głowa i ogólnie osłabienie.. Co tego prawie cała noc spać nie mogłam jakoś .. Eh ..
A ogólnie rzecz biorąc chyba sie pochorowalam, mam stan podgorączkowy 37.5 i wszystko mnie boli, plecy, głowa i ogólnie osłabienie.. Co tego prawie cała noc spać nie mogłam jakoś .. Eh ..
reklama