reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dzien dobry

kciuki za Anney trzymam oczywiście!

Chorowania ciąg dalszy. Nic się nie chce. A muszę się do pracy zebrać bo dokumenty o sprawdzenie niekaralności muszę zawieźć.
Dobra idę, bo nie wstanę.

reklama
Anney &&& daj nam znać co powiedzieli bo będziemy się martwić

Sann uzupełniłam cię w tabeli

Dziewczyny dajcie przepis na coś dobrego, sprawdzonego, łatwego na tłusty czwartek :tak:
mogą być jakieś pączki.. bo ja nigdy ich nie robiłam

Cinamona - tak ku pokrzepieniu serca. Dziś też stanęłam na wadze. I już zbliżam się wagą do magicznej 60... Suma sumaru już 3 kg mam na plusie a to dopiero 12 tydzień i żale się A. A on na to "ale chyba 200 kg nie będziesz ważyć..." a ja że 200 może nie ale z 20 więcej pewnie tak :( a on " jeśli dzięki temu dziecko będzie szczęśliwsze to czemu nie?"

pupui ale pieknie odpowiedzial :-)
ja mam nadzieje ze przytuje max 15 kg ale co bedzie to bedzie

anney kciuki.

dzisiaj mala ciut lepiej spala wiec jakos funkcjonuje. w koncu przyszedl mi inhalator wiec sie inhaluje sola fizjologiczna bo katar dalej troche meczy ale przynajmniej nie jest taki upierdliwy. ciekawe czy inhalacje cos pomoga.

Hej hej,

Anney, kciuki zaciśnięte!

A w ogóle to dużo nas ma wizytę 2.03:) Posypią się foty:)

A mi wlazł od dwóch dni taki ból mięśni w lewą łopatkę, że zaraz zwariuję... Normalnie szewc bez butów chodzi:/ Jestem fizjoterapeutką i nie ma mnie kto poratować:/

Tłusty czwartek - właśnie. Może ktoś ma ciekawy sprawdzony przepis na paczki, faworki?

A ja dziś idę na wizytę.. Ostatnio byłam u lekarza w 8 tyg, 6 tygodnia temu...
Normalnie czuje stres.

Kasietta - ja też fizjo :-) a z kim pracujesz? Z dorosłymi czy dziećmi?

Halo babolki :)

Anney kciuki mocno zaciśnięte! Mam nadzieję że łożysko się przesuwa i stąd te plamienia!

Oj dziewczyny ja za wami nie nadarzam, teraz synek śpi więc też wyskakuje pod kocyk na drzemkę, a co!
Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 16kg, na początku schudłam a potem mimo że bardzo zdrowo się odżywiałam, nie jadlam słodyczy waga szła w górę. Taka moja uroda, położne mi dogadywały, ale ja się tym nie przejmowałam, tzn przykro troche, bo uważasz, starasz się a wyglądasz jak klucha, a kumpela objadała się słodyczami i wszystko szło w śliczny okrąglutki brzuszek.
Pocieszam się tym że u mnie szybko zeszło :)

Ja tez tak mialam że co pochwalilam to na drugi dzień mdłości wracaly:-/

Gnidka a z kad takie podejrzenia? ?

Raczej nie podejrzenia, tylko ogromna obawa. Jesteśmy tu totalnie sami, nie mam kogo prosic o ewentualną pomoc, więc jak np. będe musiała coś na mieście załatwić, to sobie tego nie wyobrażam będąc praktycznie cały dzień sama z trójka maluchów. A do tego brzuch obecnie wygląda na większy niż jak w pierwszej ciąży kiedy byłam w 16 tygodniu. Wiem, ze drugą ciąże szybciej widać, ale no... głowa i hormony już swoje robią...

Anney - kciuki trzymamy!

Seks... moje libido spadło do poziomu Rowu Mariańskiego...

Gnidka - rozumiem Cię. My tu też jesteśmy kompletnie sami. Moje obawy dotyczą tez tego że jak coś się z dzidzia będzie działo to nie mamy kompletnie na kogo liczyć, a też mamy starsza córkę. Mąż musi do pracy chodzić.a jeśli by były bliźniaki to tez bym sobie tego nie wyobrażala. Wytrzymaj do wizyty - wszystko się wyjaśni..

reklama
Gnidka mi do pierwszego usg w 12 tygodniu tez chodziły po głowie jakieś obawy i przeczucia ze mogą być bliźniaki, snilo mi sie po nocach ze wybieram wozek blizniaczy ale jakoś probowalam się nastawić pozytywnie, ale miałam ulgę jak zobaczylam jednego dzidziusia na ekranie!

Do góry