reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Witam z rana:-)

Bunia dobrze że zadzwoniłaś i się uspokoiłaś, spokój teraz najważniejszy. Też bym chciała taki tel 24/h super sprawa ale niestety nie u mnie w przychodni

Akuku nie wiem nie pomogę. A może zadzwoń do banku i się dowiedz jak to u nich wygląda

aneczka &&& za wizytę i za poznanie płci :-D:-D aneczka wasze weseje?? Wow to musisz być w formie :tak:

Jej ja dostałam znowu torbę z ciuszkami od kuzynki i tam są takie śliczne sukienusie! Ja chce córunię!!!:-D

reklama
Z kazdym dniem coraz bardziej sie denerwuje i stresuje, jeszcze mamy sporo rzeczy do zalatwienia a czasu coraz mniej, najwazniejsze ze sukienka juz sie szyje, juz brzuszek mam spory a co bedzie za ponad miesiac. A wy dziewczyny co myslicie o pannie mlodej z brzuszkiem?

Szczerze to ja sie nadenerwowalam niezle przy wybieraniu bo moja przyszla tesciowa stwierdzila ze w moim wypadku welon nie wypada a mnie zrobilo sie przykro bo zawsze marzylam o klasycznej dlugiej sukni i krotkim welonie i uparlam sie poszlam i zamowilam wiec wyszlo na moje:)

Ostatnia edycja:
Aneczka ja ślub bralam jak synek miał pol roczku i miałam welon. Znam dziewczyny które brały ślub będąc w ciąży i tez miały welon.

Nie widzę powodu dla którego miałabys nie mieć welonu. Jest to Twoje marzenie u nikomu nic do tego.

Ja brałam ślub parę lat temu i nie do końca byłam przekonana, czy chcę welon. Nawet moja mama tradycjonalistka powiedziała, że jak nie chce to nie muszę. W końcu miałam, bo M zależało. Teraz trochę żałuję, że nie zrobiłam jak chciałam.

No wlasnie dobrze ze wogole jest telefon taki i mozna porozmawiać jak nie ze swoim lekarzem to tym jaki jest na dyżurze.. Czujesz jakbyś była w gabinecie tak cię wypytają i albo uspokoją albo każą przyjeżdzać.. Zawsze to cos a nie czekanie i jeżdżenie po pogotowiu.. Ona mówiła ze po cytologi to może być ale nie koniecznie, ale ze mógł to być jakiś obrzęk albo mały krwiak na szyjce który "wyszedł".. Skoro krew była tylko przy siku a nie jak krwawienie.. Eh nawet dobrze ze im szybciej o usg tym lepiej, sprawdza, wymierza i będę spokojna..
Wiadomo ze panikuje sie bo nigdy nie wiadomo, ale od tego sa lekarze i za to płacimy zeby pomagali i służyli radami itd..

Bunia u nas w UK tez można dzwonić bezpośrednio na oddział położniczy do szpitala i jak powiedzą żeby przyjechać to odrazu do nich się idzie i nie trzeba właśnie jechać na pogotowie i czekać w kolejkach.

Ja znowu w łazience byłam i tym razem trochę było brązowej krwi.. I spokój wiec nie wiem czym to mogło być spowodowane.. Póki co leżę i staram sie nie panikować.. Byłam u lekarza w czw i wszystko było w porządku Hm nie wiem juz

ja bym nie panikowala az tak... miala krwawienie dwa razy, zadzwonilam do lekarza zapytal jakiego koloru krew? Ja na to, że czerwona, żywa krew... ale na razie przeszlo, na co on kazal mi leżeć i jesli sie powtorzy to szybko na usg...
ale sie nie powtorzylo i nie pojechalam, a po tygodniu na USG powiedzial , ze wszystko ok, ja brązowymi plamieniami bym sie nie martwiła.

To twoj dzien i ty decydujesz jak wygladasz tego dnia. A swoją drogą jakby każdy w ten sposób do tego podchodzil to z welonem do slubu tylko dziewice by szły. Moja znajoma rozwodka na drugi slub miała białą długa suknie z welonem i też nikt nic nie mówił. A jak komuś się nie podoba to niech nie patrzy;-)

bunia, uff,ze jest dobrze!
w uk te
z telefonicznie udzielaja informacji, prze 20tyg idziesz przez izbe przyjec, a po 20 na oddzial polozniczy.

anec
zka, jak chcesz welon to bierz welon! zalowalabys, gdybys go nie miala, skoro to twoje marzenie i na pewno bedziesz wygladac oszalamiajaco :-) (t o azu pamietaj,ze my na zdjecia bedziemy czekac :-):-) )

ja na peirwsvym slubie mialam glugi welon, wianek z konwalii i stokrotek, taki sam bukiet. fajne byly.
za drugim razem tylko cywilny, ale impreza rodzinna na polu tez nas czeka po urodzeniu naszego malucha (bo ja w ciazy nie chcialam) tu mamy caly plan wizualny haha (latem, na naszej lace prvy jeziorku-szalenei malownicze meijsce, wszyscy na bialo w dosc luznych stojach, bez zadnych garsonek ;) bo bedzie pikniiiik :) )

Dzień dobry.

Ogarnąć się coś nie mogę. Tyle mam do zrobienia a nic mi się nie chce. a już zaraz będzie 11... Masakra jakaś.

reklama
Do góry