anciikowa
Fanka BB :)
Dobry wieczór późną porą, powoli wracam do żywych
na wizycie dowiedziałam się, że szyjka pozostała długa i zamknięta także super świetnie
a całe twardnienie ewidentnie wynikało z infekcji dróg moczowych, zażywam urosept i po dzisiejsze badanie moczu pokazało idealne wyniki zdrowych siuśków
mimo wszystko jeszcze przez miesiąc mam zażywać asmag forte, no spę i urosept właśnie, powoli zmniejszając dawkę. Spędziłam u pana dr godzinę, bo przy okazji padło na badania połówkowe
zmierzył chyba każdy centymetr ciała Leo, tłumacząc każdy krok, podając "normy" wymiarów itd itd - uwielbiam tego dr!!!
malutki ma 410g +/- 66g także chyba całkiem dobra waga. Co najważniejsze - uspokoił mnie, bo przez ostatni tydzień bałam się czy wszystko będzie ok...
Brzuch rośnie jak opętany, w poniedziałek powrót do pracy (nie czuję tego kompletnie ech), ale ten tydzień mogłam poświęcić na to, co lubię najbardziej - buszowanie po internecie!!! hahaha także zaraz postaram się wrzucić zdjęcia moich małych cudeniek na wątek wyprawkowy
Kochane pokoiki cudo! U nas niestety brak miejsca na takie śliczne śliczności, dlatego Leo będzie musiało wystarczyć łóżeczko w naszej sypialni...
Brzuch rośnie jak opętany, w poniedziałek powrót do pracy (nie czuję tego kompletnie ech), ale ten tydzień mogłam poświęcić na to, co lubię najbardziej - buszowanie po internecie!!! hahaha także zaraz postaram się wrzucić zdjęcia moich małych cudeniek na wątek wyprawkowy
Kochane pokoiki cudo! U nas niestety brak miejsca na takie śliczne śliczności, dlatego Leo będzie musiało wystarczyć łóżeczko w naszej sypialni...