reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja na wyjeździe, więc czasu mniej , ale sprawdzam codziennie czy jakieś dzieciątko nie przybyło:-D
Nie mogę się już doczekać usg , ale to dopiero 31go, ciekawa jestem czy wszystko ok... Dzisiaj pojawił się mój wynik gbs, ujemny całe szczęście.
Trzymam kciuki za te , które już mogą rodzić , oby same dobre wieści :-)
Dobrej nocki !!!

reklama
Magdus wiem ja tez sobie musze ponarzekać :D:D
mój m jak słyszy ala, skurcz, lydki bola, zgaga meczy i inne piękne dolegliwości mu wymieniam to już nawet nic nie mowi :p
także narzekam sama sobie lub wam :p
powiedziałam m ze pisze na forum bo jemu się wygadać nie mogę hahaha :D

ja zmykam spac, może się wyspie troszkę, lydki już bola ze nawet sedziec nie mogę- znak ze lozko na mnie czeka haha :D

Anney obiecuje i nie rodzi, ale cos długo nie pisze wiec kto wie> może się cos ruszylo ? ::p:p:p

Love a Ty dziś nie rodzisz ?

bunia super warunki macie, u nas sale jednoosobowe do porodu,ale już po porodzie nie.. chyba ze ktoś miał bardzo ciezki porod lub cc. wiec mnie to nie dotyczlo przy zadnym porodzie..zobaczymy teraz.

miłego wieczoru i dobranoc :D
jakby ktorejs zachciało się jednak rodzic dzisiaj to kciuki trzymam za szybki porod !
no wlansi enikt nie chce urodzić w dniu urodzin mojego synka jutro ??
7 lat temu o 23 odeszly mi wody ! o tej godzinie lezalam w lozku u bawiłam się z Alexem on mnie kopal a ja pukałam do brzucha haha :D i o 23 takie pyk..sobie mysle dziecku reke zlamalam czy co ? hahah i wstałam..i siuuup wody :D:D

także tego ...zabierajta się do rodzenia...
ja sobie bookuje 5.08 :D a wcześniejsze terminy zostawiam wam :D:D haha

Sru sru sru :-(
Ja juz bym tak chcialaaaaaa :(
czuje ze tamten wieczór był normalnie zmarnowana szansa, ze gdybym pochodziła więcej to by poszło. A może i nie. Cholera wie. Ale msn juz dość!

Co co do wód, ja miałam zawsze przebijanie, wiec nie wiem jak wyglądają wcieki. Ja bez wkładki chodzić nie mogę, bo leci mi po nogach, ponoć mocz, ale tez nikt mi ńe sprawdzał.(ostatnich dużych wyciekła)
zrobilam jakiś czas temu test i cały dzień bez wkładki. Zmienialamn13razy mokre majtki.:baffled:
Jesli nawet saczylyby mi sie wody, nie zauwazylahym wsród tego pieprzo...go moczu.

teraz to mam dola.
jutro idę na jakiś maraton.
Chce juz urodzić.

Ostatnia edycja:
Love, skurczy mocnych to ja mam pełno i co chwile. Ale:
1.nietegularne
2.roznej mocy
3.raz cały brzuch i plecy a raz pdbrzusze

wiec wiesz.... Tak to może być i miesiąc.
doopa dopną dooooooopa!

Jak chilera era pierworodka po 8latach,

reklama
Do góry