reklama
lucalew
Fanka BB :)
Anney może lola chce jeszcze posiedzieć w brzusiu :-) Może jakaś muzyczka dla relaksu kochana, tule i ślę buziaki
Natka - spokojnie, nie tylko Ty :-) u mnie i wielu dziewczyn tez póki co nic nie wskazuje na zbliżający się poród. Tylko o tym nie piszemy bo nie ma o czym..
Planowane cięcie cesarskie – „na zimno” czy po wystąpieniu skurczów?
Ciekawy krótki artykuł o różnicy między cesarka a cesarka :-) nie zdawałam sobie sprawy z tego do tej pory ale zgadza się to z moja logika :-)
Planowane cięcie cesarskie – „na zimno” czy po wystąpieniu skurczów?
Ciekawy krótki artykuł o różnicy między cesarka a cesarka :-) nie zdawałam sobie sprawy z tego do tej pory ale zgadza się to z moja logika :-)
Najlepszego dla Alexa Akuku :-)
Natka, a pewnie pojdziesz rodzic wczesniej niz my :-) To chyba nie ma reguly :-) Przynajmniej poznasz, ze to juz... Ja jak chodze caly dzien ze sztywnym i bolacym brzuchem to sie co troche zastanawiam czy to juz czy jeszcze
A moj dzis w panice mi lozko poscielam i ze mam sie klasc, bo na pytanie czy rodze odpowiedzialam ze nie wiem 
Anney, dziekuje. Nie uwazam sie za pieknosc albo jakas dame, po prostu juz mam dosc swoich i myslalam ze mnie to ominie :-(
Natka, a pewnie pojdziesz rodzic wczesniej niz my :-) To chyba nie ma reguly :-) Przynajmniej poznasz, ze to juz... Ja jak chodze caly dzien ze sztywnym i bolacym brzuchem to sie co troche zastanawiam czy to juz czy jeszcze

Anney, dziekuje. Nie uwazam sie za pieknosc albo jakas dame, po prostu juz mam dosc swoich i myslalam ze mnie to ominie :-(
reklama