reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cześć mamuski, ale pyszne tematy się nawinęły....mmmmm
Mi sie marzy cos takiego na świeże zioła
stylowi_pl_diy-zrob-to-sam_23152651.jpg
Mam już nawet palete odlozoną, tylko wykonać ^^

Cięzko sie dzis czuję, mocno mnie kłuje nad cipencją a mały sie wierci,że hej. w ogóle ten brzuchol wydaje mi sie dwa razy cięższy niż zawsze grrrrrrr

Załączniki

• stylowi_pl_diy-zrob-to-sam_23152651.jpg
    stylowi_pl_diy-zrob-to-sam_23152651.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 67
Super to lilija!!! Jedyne co bym zmieniła, to po jednym krzaczku w przegrodę, bo
Zioła miękkie bardzo sie rozrastają.
Pomysł świetny!!!

Lunera oby młodemu jak najszybciej przeszło & & & &
Amawell ucałuj bąka od bb ciotki (czekam na zdjęcie) i powodzenia w nauce [emoji8]
Akuku kciuki & & & &
Lilija super to wygląda! Zrób koniecznie![emoji4]
Ja właśnie wstępnie przygotowałam rekwizyty i ciuchy na sobotnią sesję, bo jutro mogę nie mieć czasu. Niestety podobno ma być pochmurno więc nie wiadomo czy nie będzie trzeba przełożyć to na następny weekend. Ten i tak będzie intensywny, bo w pt jedziemy na imieniny męża siostry, w sobotę sesja, imieniny męża babci (jedzie się co najmniej godzinę w jedną stronę) i imieniny mojej przyjaciółki. Padniemy po tym wszystkim na pysk... Kciuki za słonko w sobotę proszę [emoji16]

Lucere, podziele się z Toba moim marzeniem ^^

Akuku kciuki!
Zuzzi tak samo, od razu nam sie chwal jak wyszło, powiedz autorowi aby ci pyknął jedna fotke komorka i szybko nam wysylaj :p

reklama
ps dzioewczyny jak mnie tak ciśnie w miejscu gdzie jest dno macicy to to moga byc skurcze?

edit : macicy mialo być

Ostatnia edycja:
Do góry