kotomiś
Fanka BB :)
Mój M cały czas licxy ba odsunięcie, ze dzidzia będzie 3 września - w jego urodziny [emoji12]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Guarana to nie jestem sama bo już myślałam, że mi się coś poprzestawialo a jeśli chodzi o twarz to mi syfków powychodzilo sporo i jakieś piegi,ostudy i meszek na buzi no szok w trampkach heh tak jak zawsze w ciążach ładna byłam tak teraz chętnie lustro bym omijała jak widać ciąża ciąży nierównaTo mnie z tym nosem trochę uspokoiłyście. Ja suchego powietrza aż tak nie mam. Może po prostu naczynka osłabione. Pazury też jakby wolniej może dzidzia coś tam produkuje w tym czasie. Za to na buzi dalej mam pryszcze ech...te uroki.
My na wesele też zbieraliśmy sami. 1,5 roku mega oszczędzania a i tak rodzice kochani się dołożyli. Przynajmniej dobre nawyki jeśli chodzi o oszczędności mamy.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurczaki po takim czasie dziecko, to tak jak pierwsze superowa sprawa, a w dzieciach jaką pomoc będziesz miałaI nas będzie 15 i 12 lat różnicy. Ale bardzo się cieszymy z tej decyzji. Będzie powrót do pieluch.
Bobo będę prezentem na 16 rocznicę ślubui 19 związku.
A na kiedy masz termin, bo wszystko możliwe ja miałam termin na 28.02 a 09.03 dopiero urodziłam więc wieszMój M cały czas licxy ba odsunięcie, ze dzidzia będzie 3 września - w jego urodziny [emoji12]
Mój M cały czas licxy ba odsunięcie, ze dzidzia będzie 3 września - w jego urodziny [emoji12]