GuaRaNa
Fanka BB :)
Wczoraj to marudziłam o pieczonkach. Jak tylko będzie na tyle ciepło to wersja z grilla na pierwszy ogień.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u mnie z zupami tak samoA przynajmniej zjadliwe? Ja z pobytow w szpitalu pamiętam jak do dziś zupę krupnik... Codziennie ta sama z różnicą jednego składnika. W pon był np normalny, we wrorek dorzucili pieczarke a w środę kalafior... Hehehe. Gdyby mama nie przynosiła obiadów z domu zeszła bym z głodu nie z bólu xD
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

a potem jeszcze dwa razy otwierał szafę z ciuszkami
poleciał już po zakupy i klatkę umył - w nagrodę będzie mógł obejrzeć skoki hahahaha
no i od czasu do czasu ciężko mi w klatce.
Mi rano. Ale nie ciurkiem tylko jak nosa smarkam. Wydaje mi sie ze to od powietrza suchego niz ciąży bo az mam suche takieMy też chcemy jakieś klasyczne imię tylko cały czas M marudzi ostatnio wymyślił Sylwia i Zofia. Tak jak Zofia jest teraz bardzo popularne tak Sylwia w ogóle mi się nie podoba. Uparłam się na Magdalenę!
Dziewczyny a leci wam krew z nosa. U mnie jak nigdy takich atrakcji nie było tak teraz codziennie
@ikulka mam nadzieję że lepszy ten obiad niż myślę....
@myycha ja właśnie dzisiaj odpuszczę tradycyjny obiad i ciagnę gdzieś mojego, tylko jeszcze nie wiem gdzie. Ale pewnie odrobię w tygodniu bo jestem fanem rosołu i naszej kuchni regionalnej!