Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, to ja to jaCzerwona oliwka pisze:Jutro nalesniki z miesem pod beszamelem ( któraś z Was pisala kiedys o nich ) a na deser galaretka z owocami.
Aaale masz pyszny obiad dzisiaj. A na galaretkę tez mnie smak wczoraj naszedł. Dzisiaj robię, trzywarstwową 
Yyyy... Ale o co chodzi? Ja sama przebieram normalnie pościel, razem z prześcieradłem..Safiya pisze:wczoraj mieliśmy z małżem sprzeczkę, bo miał zmienić pościel i zostawił mi prześcieradło do naciągnięcia na materac 200x160 ..![]()
Ha! To moja specjalnośćAga pisze:Polecam też pastę jajeczną, taką jak dzieci w przedszkolu dostają
Tylko ja bez kiełbasy robię. Czekam aż mi szczypior w doniczce jeszcze urośnie i zrobię, bo uwielbiam.OMG!! Dżinsy niewyprasowane! Nigdy w życiu dżinsów nie prasowałamKotomiś pisze:A chwilę temu mąż zrobił mi awanture bo jeansy ma pogniecione i nie uprasowalam. I że malo w domu robię.
. Musiałabym zdrowo na głowę upaść. Inna sprawa, że ja w ogóle prasuję tylko koszule, a ze mąż w koszulach chodzi tylko od święta, to mam spokój
. Za takie teksty, jeśli naprawdę nie miałabym w tym temacie nic na sumieniu, to by mój mąż dopiero zobaczył co to znaczy mało robić w domu... Obiady, mycie garów, pranie, odkurzanie, mycie podłóg, sprzątanie łazienki... Po tygodniu mojego "małorobienia" by zauważył 

oczywiście przed wyjściem co konieczne to potraktuję żelazkiem, ale tak jak jedna z Was pisała, wystarczy większość rzeczy ładnie rozwiesić i po kłopocie.
Można wiele rzeczy zakładać a w praktyce może wyjść zupełnie inaczej. Najważniejsze to patrzeć siebie, swojej rodziny i robić zgodnie z własną intuicją i sumieniem. Łatwo czasami oceniać i można kogoś skrzywdzić.
Ale jest fajnie, choć nie powiem, czasami można załapać doła , że nie jest się taką mamą, jakby się chciało.
ku mojemu zdziwieniu zachowałam stoicki spokój, a dziecię skapitulowało