Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My z mężem planujemy ( ciekawa jestem czy w ogóle coś z tych planów wyjdzie ;-) ) przez pierwsze powiedzmy pół roku mieć dziecko w sypialni a później jak ie uda to do pokoiku obok naszej sypialni. Ale wszystko wyjdzie w trakcie ;-)My do wakacji musimy eksmitowac w koncu Krzysia z naszego lozka.. Sie rozwala ten wielki czlowiek, moglby brac przyklad z mlodszego brata i spac w swoim lozku [emoji14]
A maz moze z 3 razy poszedl na sofe jak go mlody skopalnir chcial awantury w nocy robic i go przekladac do swojego lozka, wiec sam sie wyniosl. Byle sie wyspal, o
ale zeby tak na stale go wywalic z lozka to nie.
Planujecie mlode na poczatku miec z Wami w sypialni czy osobny pokoik i od poczatku spanie w osobnych pomieszczeniach?
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko się zgadza. W domu mama nadal pracuje, bo życie trzeba ogarnąć. Z tą różnicą, że maluszek na początku praktycznie cały czas śpi i mama ma czas odespać nockę, a tata siedząc za kółkiem czy w biurze to już nie.Aga pisze:No tak, facet musi odpocząć i się wyspać bo idzie do pracy na 8 godzin, ale Ty kochana przez ten czas zajmujesz się dzieckiem. I o ile mi wiadomo to ciężka praca również.. A do tego ogarnąć dom, jedzonko itp.. Też mama potrzebuje snu i odpoczynku tak samo jak tata, więc ciągle nie jestem w stanie zrozumieć eksmisji rodzica z sypialni..![]()
Jakoś nie mogłam jej na śmietnik wyrzucić... A tak komuś się przyda jeszcze.
No też bym sprzedała swoją. Chyba rusze ten temat. Każda kwota się przyda. Ja swoją uszyłam za 2600.Dziewczyny mam do was szybkie pytanie. Za ile sprzedalyscie wasze suknie ślubne. Właśnie laska napisała ze proponuje 500, wystawiona jest za 700 po paru obnizkach. Za 500 juz cos można kupic dla dziecka tylko szkoda mi troche bo droga byla