xmonax
Fanka BB :)
No faktycznie identyczna tylko mój kocur[emoji2]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No faktycznie identyczna tylko mój kocur[emoji2]
Ha, nie zapapugujecie, bo jedna sztuk była. Link do: torebka worek krata camel shopper bag XL sowa boho . (tzreba zjechać na dół, bo aukcja zakończona) Z resztą, jest dość.,... hmmm... osobliwa. Właśnie od znajomej usłyszałam, że dziecinna
Ja nigdy nie znajdę idealnej torby. Dlatego szukam szukam i wiecznie bez torebki chodzę, jakieś goowno pierwsze lepsze w desperacji wezmę z półki, byle tanie było. Ta jest idealna pod względem wielkości i kształtu - przydałoby się jeszcze zamknięcie i dwie komory w środku, z jakąś małą kieszonką. Ale na wyjścia z dziećmi i do sklepu super. Do stroju galowego nie potrzebujęMa się zmieścić portfel, jakieś dokumenty, telefony, chusteczki, pieluchy, smoczki, autka, przekąski i picie
A jak znajdę jakiś punkt, gdzie szyją torebki na zamówienie, to dam tą na wzór i mój materiał, jakiś bez oczu wzór sobie zrobię
, z zamknięciem. Już mi raz buchnęli portfel z niezapinanej torebki. Dziękuję.
WitamJa sama nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć i zacznę szaleństwo zakupowe.
Patysia152 ja wczoraj lody o smaku cytrynowego cheesecake.
Jedynie co u nas nie jest dobre w tym menu że kompletnie nie biorą pod uwagę że matki karmiące nie wszystko mogą jeść więc masz np.sok pomarańczowy do picia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Najgorsze ze ja nie wiem jak moja szyjka... to skad moge wiedziec czy cos nie tak.. mam nadzieje ze wszystko okPatysia152 prywatnie możesz zrobić usg sprawdzające szyjkę macicę...to dla kobiet mające z tym problem.
Mi nikt tego nie zauważył na usg...sama to wyczułam i dopytałam się położnej.
Guarana ale nic Ci się nie działo w pierwszej ciąży?Nie urodziłaś wcześniaka?
Martaem95 to chyba lepiej tak i masz szansę na parkę.
Beata1313 i jak zniosłaś takie porody?
Ja też od razu się cyckowałam z Emi...taka głodna się urodziła może dlatego że przez 8 h porodu nic nie jadłam.Położna powiedziała że wróci i pokaże jak ją przystawiać ale zanim wróciła Emi była już nakarmiona.
Dzag82 różnica między naszymi 2 tygodni...więc wydaje mi się że powinnam już ruchy dziecka.
Wiem wiem że ciekawie u mnie nie jest.
Ty rodziłaś przez cc?To teraz będziesz też mieć cesarkę?
Evelinia i co z tą szyjką macicy w tej ciąży?Nie ma to żadnego znaczenia że popękała?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom