reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No, nie wiedzialam, zwykle sie tak chowalo [emoji14] nie mozna bylo podejzec [emoji14]
1494584045-aaaaaa.jpeg

A teraz tak to wyglada [emoji5] zdj robione od spodu, tez myslicie ze to chlopiec? Ostatnio nie bylo widac siusiaka [emoji23]

Dzieki [emoji5] 850 gram ma [emoji5] no ale i tak uwierze dopiero po porodzie [emoji23] bo ta kinder niespodzianka moze mi jeszcze zrobic psikusa haha [emoji23]

No ja sie nie nastawiam jakos konkretnie [emoji14] co bedzie to bedzie, byle zdrowe [emoji5] to i tak pierwsze moje dziecko. Chociaz nie wiem czemu mam dalej przeczucie, ze to jednak corka [emoji23] zobaczymy za niecale juz 4 miesiace [emoji5]

Vercia, ja tez miałam przeczucia a właściwie to nie były przeczucia tylko ja tak bardzo chciałam córkę ;)
Jak lekarz powiedział ze chłopiec to nie uwierzylam! Cały następny miesiąc byłam pewna ze sie pomylil ;pp Teraz juz bym nie chciała żeby to była pomyłka. Teraz czekam na synka :-)

No tylko u mnie tak dlugo nie bylo wiadomo co, siostry to juz w 16 tyg wiedzialy ewidentnie chlopcow bylo widac. Naczytalam sie tyle o pomylkach lekarzy i nie wiem na ile moge temu mojemu ginowi ufac [emoji14] takze wole sie nie nastawiac, zeby potem nie bylo zdziwienia czy rozczarowania przy porodzie. Za to maz szczesliwy jak uslyszal podczas usg, bo tez byl ze mna [emoji5] ze bedzie syn [emoji23]

reklama
Gratulacje @Vercia! Chłopcy są fajni, bardzo kochają mamusie[emoji12] Jak patrzę na zdjęcie to jak dla mnie siusiak jest. Teraz już możesz wyprawkę kupować.

Ja po echo. Dzidzia rośnie zdrowo,już ponad kilo waży, czyli w normie. Przekoziołkowała się na drugą stronę, ale wciąż w poprzek, no i zajadała się nogami podczas badania.[emoji23]
Mam kilka zdjęć 3D[emoji16]

@aneczqa powodzenia!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry