Witam,
Vercia, gratki synka!!! [emoji1405]
Chłopaki sa fajni, zreszta gwarantuje ci, ze od pierwszego spojrzenia sie zakochasz [emoji6].
Pamietam jak przy pierwszej ciazy byłam tak nastawiona na chłopaka, ze o dziewczynce nawet nie chciałam słyszeć, az dostałam
ochrzan od mojej mamy [emoji850]. Faktycznie pierwszego mam synka, ale teraz wiem, jakie to było durne z mojej strony [emoji6].
doriq, cudny maluszek! [emoji7]
aneczqa, rozumiem zdenerwowanie, ale w tych pomiarach czesto zdarzają sie pomyłki. Moze po prostu nie bedzie długonogim koszykarzem [emoji6]. Wagą to juz zupełnie nie ma sie co sugerować, według mojej lekarki jakiekolwiek obstawianie wagi ma sens w trzecim trymestrze, bo dopiero wtedy maluch nabiera tłuszczyku i juz tylko tyje i rośnie.
Co do spania to spie jak mi wygodnie, ale faktycznie z przewaga na lewej stronie, ale tylko dlatego, ze tak jestem przyzwyczajona. Czesto czytam wieczorami książki i wtedy mam pozycje półleżącą na plecach. Wydaje mi sie, ze maluch sam zakomunikuje jesli bedzie mu zle [emoji6]. Pamietam jak w ciazy z córka położyłam sie w pozycji mocno bocznej (prawie na brzuchu), zaczela tak mocno kopać, ze nie dało rady dluzej tak leżeć i szybko sie przekręciłam [emoji12].
Ja rowniez czuje, ze Ludek nam
podrósł, bo kopie juz porzadnie i coraz wyżej, wczoraj moje dzieci same zauważyły jak mi brzuch podskakuje przy kopniakach [emoji4]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom