Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakiej firmy? Czy to obojętne?U nas tez piastki smakowite i paluszki wszystkie razem oraz osobno
Aspiratora używamy. Podlaczam do odkurzacza i heja!
Super wynalazek
Będziesz zadowolona. Dzisiaj jak go włożyłam jak robiłam kanapki mężowi do pracy to aż piszczał. Lubi patrzeć jak coś robię w kuchni. Opowiadam co robię i często daje mu wąchać różne rzeczy. Do dzisiaj numer 1 było jabłko ale dzisiaj wygrał niespodziewanie kabanos. Wyciągną język jak do piersi i tak głośno wdychał intensywnie zapach. My używamy fride ale bardzo rzadko. Znajoma Neonatolog mówiła że najlepiej sól fizjologiczna i tak jest u takich maluszków że dopóki nie potrafią dmuchać jak mają coś w nosie to wykichuja. Chyba że tak jak teraz miał mocny katar to odciagnełam. Nie cierpi zakraplania noska i wtedy jest mistrzem odbijania się nóżkami i ucieczki z przewijaka.No to krzesełko kupione. Wzięliśmy granatowe. A używacie może aspiratora do kataru? Jaki byście polecaly? Stas w nocy i ano się męczy i chce kupić..