reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie mam tego gryzaka, wydaje mi się on trudny do utrzymania w małych łapkach, chociaż są wersje bardziej płaskie, które wydają się być w porządku. Ja zamowiłam inny gryzak, zaraz poszukam i wrzuce link. Chodziło mi o to żeby łatwo dawał się trzymać w rączce.

reklama
No to krzesełko kupione. Wzięliśmy granatowe. A używacie może aspiratora do kataru? Jaki byście polecaly? Stas w nocy i ano się męczy i chce kupić..
Będziesz zadowolona. Dzisiaj jak go włożyłam jak robiłam kanapki mężowi do pracy to aż piszczał. Lubi patrzeć jak coś robię w kuchni. Opowiadam co robię i często daje mu wąchać różne rzeczy. Do dzisiaj numer 1 było jabłko ale dzisiaj wygrał niespodziewanie kabanos. Wyciągną język jak do piersi i tak głośno wdychał intensywnie zapach. My używamy fride ale bardzo rzadko. Znajoma Neonatolog mówiła że najlepiej sól fizjologiczna i tak jest u takich maluszków że dopóki nie potrafią dmuchać jak mają coś w nosie to wykichuja. Chyba że tak jak teraz miał mocny katar to odciagnełam. Nie cierpi zakraplania noska i wtedy jest mistrzem odbijania się nóżkami i ucieczki z przewijaka.

Wątek nasz przetrwa. Codziennie pisze z 1 najlepsza koleżanka z pracy którą ma miesięcznego malca no i z Wami więc wychodzi ze po Oli jesteście moimi drugimi najlepszymi koleżankami. Z pozostałymi ciężko byłoby mi gadać o maszynach do smarkow czy gryzakach na śliniące się bobasy. Tylko Wy rozumiecie jak może cieszyc 1 śmiech a jak przespana noc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry