Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam wszystkie nowe mamusie
Ja wczoraj poszłam na urodziny kolegi bo mój się uparl żeby iść...
Boże imprezy są straszne na trzezwo... Tylko siedziałam, piłam sok i jadłam różnorodności z torebki...[emoji14]Mimo głosnej muzyki myślałam że tam usne. Nie nadaje się już chyba na tego typu spotkania[emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji
Forum BabyBoom[/URL]
Hej dziewczyny, nieśmiało dołączamU mnie w czwartek 2 kreseczki. Okres miał przyjść w środę. To będzie nasze 2 dziecko. Termin wizyty na 29.12. do tego czasu nie mam zamiaru robić ani bety ani innych badań. W 1 ciąży poszłam do lekarza w 5tc i widziałam tylko pęcherzyk więc teraz chcę sie wstrzymać i bez potrzeby nie stresować. Pozdrawiam
![]()
To mi pierwszy test wyszedl baaaardzo blado, stwierdzilam ze to na pewno nie ciaza i po jakiejs godzinie grzebalam w smieciach by ten test znalezc bo nie dawalo mi yo spokoju i kreska byla ciemniejsza, potem w ruch poszly dodatkowe dwa testy i jest kreska.@edda89 Witaj wśród nas gratulacje
@kasiaw510 na pewno jest ok, ja z synem i teraz też miałam bladą kreskę, a moja to się pojawiła po 10 min [emoji14] coś musi tą kreskę ruszyć , sama z siebie nie pójdzie![]()
Ja mialam w tym roku organizowac sylwestra w domu dla znajomych, ale bede musiala odwolac bo po pierwsze nie dam rady z zakupami, gotowaniem i goszczeniem sie do ostatniego goscia. Pewnie mi sie oberwie za to. No ale coz, sa rzeczy wazne i wazniejsze.witam wszystkie nowe mamusie
Ja wczoraj poszłam na urodziny kolegi bo mój się uparl żeby iść...
Boże imprezy są straszne na trzezwo... Tylko siedziałam, piłam sok i jadłam różnorodności z torebki...[emoji14]Mimo głosnej muzyki myślałam że tam usne. Nie nadaje się już chyba na tego typu spotkania[emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom