Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ja zdejmuje to na mnie krzyczy 

Ja nie daje dziecka osobie, która jest po alkoholuDzięki pocieszylyscie mnie. Też myślę, że się przyzwyczaimy. Najgorsze że ten remont ciągle trwa....ja już nie karmię piersia ze względu na leki które musiałam zacząć brać. Staś pije mm rano i wieczorem. W dzień śniadanie 8.30, 11 owoc, 14 obiadek słoik albo to co my bez soli, 17 przekąski, 19 mleko i kaszka..dziewczyny wyobraźcie sobie taka sytuacje : ktoś z Waszych bliskich przyjeżdża i chce spędzić dużo czasu malenstwem bawić się nosić itp.i w pewnym momencie około godz. 15 wypija pół piwa. Może zaznaczę że to kobieta. Jak zareagujecie? Nie wiem czy coś ze mną jest nie tak że mi to nie pasuje?
U nas myślę ze jeszcze sporo czasu zanim zacznie chodzić. Raczkuje po całym domu, wstaje wszędzie gdzie sie da ale nie chodzi przy meblach. Teraz mam na niego taki sposób ze jak cos robię w kuchni to mu daje pileczke on za nią raczkuje, ja ja tak przesuwamy nogą żeby mieć małego na oku i moge sobie robic swoje. Oczywiście zmywarke oprozniamy razem bo to jego ulubionym schowek
Tylko tym razem , po 10 latach jedziemy do innej miejscowosci. Starszy jest średnio zadowolony bo ukochal tamto miejsce. Tylko ja sobie nie wyobrazam spać w pensjonacie czy hotelu z Olkiem ktoremu trzeba ugotowac kaszke, albo ktory ma 3 drzemki. Dlatego w tym roku domek.