luska1979
Fanka BB :)
za necia 11 jestem w UK 9 lat ale nie jestem pewna czy w moim sektorze pracy to w ogóle obowiązuje.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W UK położne mówią by zachować aktywny tryb życia i kontynuować te sporty które się uprawiało o ile są w sam raz dla kobiety ciężarnej ale nie zaczynać niczego nowego.Podejrzewam, że w czasie Świąt wszyscy z rodziny się dowiedzą z resztą mój mąż tak się cieszy, że najchętniej pochwaliłby się już teraz wszystkim [emoji14]
Dziadkowie od strony męża będą chyba w szoku, bo w lipcu szykuje im się też wnuk od strony szwagra, a zaraz za nimi my
Nie wiem jak wy ale ja się teraz obawiam, biegać, ćwiczyć, chyba się za dużo naczytałam o tym, że każdy wstrząs może zaszkodzić no nie wiem sama czy po jakimś czasie mi przejdzie ale jakoś tak na razie zastopowałam. Dzisiaj miałam ostatni dzień pracy, więc na razie odpoczywam, a po nowym roku będę szukać sobie zajęcia![]()
![]()
Podobnie jest u mnie.Mam 2 córeczki siedmioletnią i pięcioletnią a 3 ciąża nieplanowana i niespodziewana.Witam,
Nieśmiało dołączam po raz trzeci do przyszłych mam.
Mam juz 8-letniego synka i 5-letnią córkę.
Obecna ciąża jest zupełnym zaskoczeniem i na razie jestem na etapie oswajania sie z myślą o kolejnym niemowlaku w domu.
U mnie nie było problemów w pracy w temacie ciąża.Wszyscy znajomi z pracy się cieszą i gratulują.W UK pracować trzeba bo ciąża to nie choroba więc nikt Ci tu nie da zwolnienia tylko dlatego że jesteś w ciąży.Dlatego może mniej zawiści i dziwnych sytuacji nas spotyka.
AniaCk super nowiny.