Angelika:)
Fanka BB :)
Weszłam na mamuśki sierpień 2017 w grupach znalazłam. 10czlonkowa to weszłaś na sierpniowe mamusie 2017? jak masz na imię tak jak w nicku ?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Weszłam na mamuśki sierpień 2017 w grupach znalazłam. 10czlonkowa to weszłaś na sierpniowe mamusie 2017? jak masz na imię tak jak w nicku ?
Ja napisałam posta z prośbą o loginy... Ale jakoś nie poznaje...Ja spróbuje tam, ale na pewno nie zrezygnuje żeby tu na bb pisaćdziewczyny napiszcie te co na fb są że z bb jesteście żebym was poznała, na razie czekam ,aż mnie dodadzą
kurcze u mnie tylko piszę administrator Wioleta Sol.Ja napisałam posta z prośbą o loginy... Ale jakoś nie poznaje...
na pewno to ta grupa?
Adminka jest Magdalena N....
Ja odpowiedziałam na Twój post ☺Ja napisałam posta z prośbą o loginy... Ale jakoś nie poznaje...
na pewno to ta grupa?
Adminka jest Magdalena N....
Nie będzie obcych osób bo będą przyjęci tylko ludzie tego forum.Uf udało mi się doczytać co nieco.
U nasz wszystkie szczepienia skojsrzone. Za granicą nie miałam wyboru. Na pneumokoki i rota nie szczepiłam.
Co do fb to tak jak Adeline pisze, nie wiem czy będę się dobrze czuła w tłumie obcych osób, chociaż na początku byłam za tym. Tu już się trochę "znamy", piszą stałe osoby.
Mi piersi wracały do poprzednich rozmiarów, jedyne co to obwód pod biustem nie, bo tam mnie młoda rozepchała.
Witam też poczwórną mamusię
Jak tam ikulka po wizycie?
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Miało być mamuśki sierpień 2017. A nie sierpniowe mamusiekurcze u mnie tylko piszę administrator Wioleta Sol.to chyba inna a wyślij link do tamtej , na pewno dodałaś się do "sierpniowe mamusie 2017"? sprawdz