GuaRaNa
Fanka BB :)
Nie straszcie sadzonym jajem bo uwielbiam i jadłam niedawno...nie wiedziałam że nie wolno 
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przecież piszę dieta w ciąży musicie dziewczyny czytaćNie straszcie sadzonym jajem bo uwielbiam i jadłam niedawno...nie wiedziałam że nie wolno
ja wiem ,ze przy cc naciskają z całej siły na brzuch by całe dziecko wyszło, ale jesteś pod znieczuleniem to czujesz tylko jak naciskają bez bólu, pewnie tak robią przy sn jak piszą , różne rzeczy robią, wyciągają dziecko kleszczami i ssawkami , a to też jest niebezpieczneDziewczyny czy slyszalyscie o chwycie Kristellera? Podobno jeszcze w niektorych szpitalach to stosuja, a jest zakazane.
Link do: Chwyt Kristellera: na czym polega i jakie są konsekwencje jego wykonania podczas porodu? - Poród - m.mjakmama.pl
![]()
ja zazwyczaj z dwóch , bo lubię skary takie aż sucheJa nie bede czytać [emoji13]
A jako sadzone smażycie tylko z jednej strony ? Ja smażę z dwóch.
Jasne od jednego jaja nic ci sie nie stanie, luzik [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz wiem - musiałam kliknąć żeby mieć powiadomienia i z tego wątku.przecież piszę dieta w ciąży musicie dziewczyny czytaćbo wy tylko praktycznie tu na głównym, oj jeden raz może nic się nie stanie nie ma co od razu się stresować tyle czasu człowiek jajka jadł na miękko jak nie był w ciąży i nigdy salmonelli nie złapałam, mówią ,ze najprędzej można złapać z tych swojskich, bo te w sklepie są naświetlane