Truskaweczka2017
Moderatorka
Najwięcej badań jest na początku ciąży. Później to co miesiąc zazwyczaj tylko morfologia i mocz.
Jeszcze półtorej godziny i wizyta. Ale stres
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ich chodzi do specjalnej, zbierają pieniędze gdyby bylo im kiedys ciężko kiedy będą starzy oddają go do platnego ośrodka. Szwagierka bardzo go kocha.Adeline ja się też tego boję tj.śmierci przy porodzie ale trzeba myśleć pozytywnie.
U nas lekki autyzm.Córka funkcjonuje normalnie.Jest tylko w mniejszej klasie integracyjnej że jest mniej dzieci i 3 nauczycieli.U nas ten autyzm jest wywołany genetyką i genetycy nam mówili że prawdpodobnie z wiekiem rozwojem dogoni swoich rówieśników i w życiu dorosłym będzie normalnie funkcjonować.Jest opóźniona z mową.Dużo już mówi ale po polsku po angielsku to dopiero poznaje słowa.Liczy tylko po angielsku i zna kolory czy dni tygodnia.
No tak niestety jest Adeline.Współczuję Twojej szwagierce.Emi akurat nigdy nie była agresywna.U niej autyzm bardziej szedł w zamknięcie w swoim świecie ale to już minęło.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki &&&Najwięcej badań jest na początku ciąży. Później to co miesiąc zazwyczaj tylko morfologia i mocz.
Super wieści! Gratuluję udanej wizyty!Ok dziewuszki ja juz po wizycie wyniki mam super usg tez slyszalam znowu serduszko noi dzidzia juz wieksza.Ja mam juz komplet badan zrobionych w 1 trymestrze .Zakonczylam z przytupem.kolejna wizyta dopiero za miesiac .I pizniej juz tylko morfologia mocz i takie duperele.Chwilowo miesiac spokoju[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]Powodzenia kolejnym czekajacym na wizyty.
![]()
Powodzenia na wizycie!!! Trzymam kciuki!!!Najwięcej badań jest na początku ciąży. Później to co miesiąc zazwyczaj tylko morfologia i mocz.