GuaRaNa
Fanka BB :)
To o 4 dni może owulka szybciej była?Ja mam wg usg ciaze starsza o 4 dni tez dziwne![]()
Za necia ja mam 5 cm ale pęcherzyk, dzidzia 2,5 cm. Może szykuje wam się koszykarz
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To o 4 dni może owulka szybciej była?Ja mam wg usg ciaze starsza o 4 dni tez dziwne![]()
BiednyA u mnie dzisiaj synek rozciął sobie głowę lekkoSiedział przy stole na krześle, a właściwe to klęczał i chciał usiąść, ale pupka mu się zsunęła i spadł do tyłu na kaloryfer. Ryk jak stąd do Giżycka. Gorzej, że w ogóle nie może leżeć na plecach, bo go tak boli. Tak się zestresowałam, że mnie do tej pory brzuch boli
Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do serialu: my z mężem oglądamy prawie co wieczór (bo nas tak wciągnął) Supernatural. Trochę straszne, ale ja zamykam oczy jak są bardziej drastyczne scenyJa dzisiaj sniadanie zwrocilam, a takie bylo dobre.![]()
Mial byc spacer, byla drzemka.
Ja wizyte mam we wtorek, to bedzie pierwsza wizyta szczegolowa, z zalozeniem karty itd. Mam nadzieje, ze jest wszystko ok i antybiotyk ktory biore na pecherz nie zaszkodzil..
Polecicie jakis wciagajacy serial na te dlugie, nudne wieczory? Tylko cos co zainteresuje tez faceta, bez babskich melodramatow.![]()
![]()