Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Angeliko do 12 tyg robi sie przezpochwe bo niwiele widac wiem bo za granica robia w 12 normalnie ale trzeba wypic przed 1.5 litra wodyDziewczyny bo tak teraz myślę... Idę na to prywatne usg ale to jest normalne usg przez brzuch...
Myślicie że to coś pokaze?
Jakie wy mialyscie? Nie przypadkiem dopochwowe?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj aniuchaHej dziewczynychętnie do was dołącze, termin mam wyznaczony na4 sierpnia. To moja druga ciąża, w domu mam już 4 letnią córeczkę
Jestem już po pierwszej wizycie u lekarza moje maleństwo ma już 0,55cm i widać bicie serduszka
niestety mam polipa na szyjce macicy co powoduje plamienia.Z objawów ciążowych jestem tylko bardziej śpiąca a tak boe odczuwam że jestem w ciąży
![]()
Trzymaj sie kochanaA ja dalej czekam na usg.... bo w szpitalu nie ma lekarza:/ już nie krwawie ale mam plamienia i straszne bóle pleców![]()