reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja już po badaniach prenatalnych i nie mam dobrych wieści:( kość nosowa bardzo mała, przeziernosc 2.5mm czyli na górnej granicy i pepowina dwunaczyniowa... zamiast 2 tętnic i jednej żyły w pepowinie - jest 1 tętnica i 1 żyła:/ teraz czekam na wyniki testu pappa ale już wiem że będzie czekać mnie aminopunkcja. Badania zamiast mnie uspokoić bardzo mnie zestresowwaly aż mi się ryczeć chciało i z tego wszystkiego nie zapytalam się o płeć dzidzi a teraz strasznie boli mnie brzuch... chyba z nerwów. Wynik z krwi za 10 dni
Taki piękny dzidziuś, uniemożliwe że chory[emoji20] , oby tak było jak luska pisze, naprawdę mocno trzymam kciuki!!!!

reklama
Hehe :) oj tam pizza to prawie dietetyczna potrawa. Nie smażona:) pieczona:) warzywka:) mięso wędlina tez cos nam dostarcza:) No a ser , w ciąży nabiał nawet zalecany :)
A jak juz Wogole do maki dodasz jakiejś pełnoziarnistej to huhu [emoji3]
Zatem smacznego :):)[emoji76][emoji487][emoji487][emoji487]
Hahaha i ti mi się podoba :)

A tak ogólnie mam kaszel drapie mnie w gardle mogę coś wsiąść na to jakaś tabletkę do ssania ? Mam nadzieję, ze to minie ,ale meczy mnie jak nie wiem

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robię zawsz plukanki z sody lub wody utlenionej, polecam [emoji4] no chyba że angina to już hardkor, antybiotyk trzeba [emoji15]

póki co zrobiłam znów syrop, cebula, miód , cytryna, gardło mnie nie boli tylko drapie przez to kaszle , bo mnie tak drażni na maksa nic nie pomaga ani picie , ani jedzenie
Witam sobotnio
Ja polecam na takie drapanie tabletki isla... tam jest wyciąg z porostu islandzkiego i fajnie nawilża... z tego co kojarze w ciąży można... moja mała porzeczkową islę je jak cukierki(chyba najdroższe cukierki na rynku)!!! [emoji16] a w ogóle nasz WSPANIALY lekarz rodzinny zawsze polecał na gardło : najzwyklejsze LANDRYNKI ,w czasie ciumkania wydziela się wiecej sliny i nawilża się gardełko! Tanie smaczne i skuteczne:) a i w naszym stanie nie zaszkodzi!!![emoji6]

Ja na drapanie w gardle jem holsy. Wzięłam sie za smażenie naleśników i juz mam dość jak zwykle armię wojska mogę zaprosić

reklama
Ja na drapanie w gardle jem holsy. Wzięłam sie za smażenie naleśników i juz mam dość jak zwykle armię wojska mogę zaprosić
mam ten sam problem zawsze wszystkiego robię za dużo , a tym bardziej,że mój syn nie je większość ,rzeczy to na dwóch powinnam robić nie które, a czasem robię jakbym miała 5 osobową rodzinę :p może jak się dziudzia urodzi i podrośnie to będzie kolejna osoba do karmienia

Do góry