reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A co do bachorka... To właśnie jest bezstresowe wychowanie. Moj M ma małego brata ciotecznego ma 6 lat i omg..
Przy stole nie usiedzi, robi glupie miny i pokazuje wszystkin co ma w paszczy, sam zębów nie myje. Robi to za niego mama. Robi tylo to co chce. A jaki koncert życzeń i histeria jak coś chce a nie daj Boże powiesz inaczej lub zignorujesz...

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jednym slowem brak wychowania

@kotomiś no właśnie u nas blok z 2000r więc nie taki stary...no ale jak zdjelismy to powychodziły kwiatki typu brak zaszpachlowania jakichkolwiek framug (okien, drzwi) gołe cegły były :/

@marii19 efekt super :-D , my tez nasze male 40m2 w pl mielismy w podobnym stanie ;-) , najbardziej mi po wyjezdzie szkoda mojej wymarzonej lazienki, zelono-kremowo-brazowa z brokatowymi czekolafowymi fugami, az mi sie lezka zakrecila ;-)

@klusek ja dzis w nocy "przytrzymalam" siusiu i hurra nie bylo bezzsennej nocy ;-)

@MoniMo my tez boazerie mamy na skosach w naszym pokoji i dziewczynek w pl, tez chce to sciagnac i pomalowac na bialo, co optycznie zwiekszy pomieszczenia, no ale potrzeba na to czasu ;-) , teraz od lata w garazu leza okna i czekaja na wymiane :-/

Ja tez mysle ze troche co niektorzy zle pojmuja "bezstresowe wychowanie" , ja uwazam ze w takim przypadku wazne sa pewne zasady i sie ich trzymanie, a nie puszczenie dzieciaka w samopas :-/

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

@beata1313, a pro po okien ;/ nas też czeka wymiana w tym roku okien bo co jak co ale Dzikowi nie bede serwować ciągnięcia od okien :/ ale to w maju jak już pójdę na zwolnienie i się cieplej zrobi

@MoniMo u nas to jak otwietalam okna to klamki mi zostawaly w dloni hihi , no i to sa okna otwierane na osciez, zawsze mialam stracha je otwierac jak dziewczyny byly male :-(

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas i tak okien na oścież nie otwieramy z racji kotów :) a też balkon mamy osiatkowany więc jak już Dzik będzie starszy nie będzie aż takiego strachu

Każdy im tak mówi, ale oni i tak dalej robią jak robili z tym dzieciakiem, szkoda słów tylko coraz mniej ludzi w rodzinie chce by wpadali z wizytą. Ciekawe jak da rade w szkole... Ale to ich sprawa

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marii19 w pełni Cię rozumiem. Tez mam takie 'kochane' dzieci w swoim otoczeniu. Po ich wyjściu mam parę dni sprzątania. Wszystko przegrzebia w poszukiwaniu prezentów. Bo obowiązkowo zawsze ma być dla nich prezent a jak nie masz to szukają. I to nie słodycze. Prezent do zabawy. Nawet w brudnych majtkach grzebia ;/ a rodzice zero reakcji mimo, że wszystko widzą. To działa na mnie jak antykoncepcja .. przepraszam. Musiałam się wyzalic.

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry