Maljan
Fanka BB :)
Ja u swojej mamy też tak samoMoja mama taka jestwsparcie mam u niej i nie potrzebna mi tesciowa
zreszta moj maz traktuje moja mame jak swoja, a moja mama jego jak syna
to przykre ze syn nie traktuje swojej matki jak matke..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja u swojej mamy też tak samoMoja mama taka jestwsparcie mam u niej i nie potrzebna mi tesciowa
zreszta moj maz traktuje moja mame jak swoja, a moja mama jego jak syna
to przykre ze syn nie traktuje swojej matki jak matke..
Możesz o tym powiedzieć lekarzowi, nie zaszkodzi, lepiej potem być spokojnym.
Tak się u mnie mówi, lewa ręka (dłoń) swędzi na pieniądze, a prawa na gościaNie wiem z której części Polski to jest, bo pewnie moja mama to od rodziców łyknęła i tak mówi. Babcia z Poznania, a dziadek z Kielc
![]()
O jejku. Nie strasz mnie bo ja też z mamą mogą rozmawiać o wszystkim, bardziej jak przyjaciółki. Mam nadzieję że to się nigdy nie zmieni [emoji33]Ja się mogę pochwalić takim przyjacielskim kontaktem z mamą.. do czasu kiedy nie zaczęła się u niej menopauza. Nie wiedziałam, że to może tak bardzo człowieka zmienić na gorsze. Kiedyś mogłyśmy płakać ze śmiechu oglądając głupie ogłoszenia na allegro czy po prostu pójść do restauracji żeby na tyłek kelnera się pogapić (oj, gościu miał zdrową dupeczkę). A teraz? Stała się zgorzkniałym i zmęczonym człowiekiem, do tego jest wulgarna (nie przeklina, ale ..nie umiem tego opisać) i w ogóle... męcząca. A szkoda, bo to dusza towarzystwa zawsze była. Mam nadzieję, że mnie menopauza tak nie obróci na gorszą stronę.
Nieee, no myślę, że źle nie będzie. Moja mama sporo w życiu przeszła, poza tym ona zawsze była bardzo ...specyficznaO jejku. Nie strasz mnie bo ja też z mamą mogą rozmawiać o wszystkim, bardziej jak przyjaciółki. Mam nadzieję że to się nigdy nie zmieni![]()
To jest taka najlepsza kumpela od latFajną masz koleżankęmoje niestety nie myślą o mnie w tej kwestii [emoji14]
ZazdroTo jest taka najlepsza kumpela od latodkad jej powiedzialam o ciazy mowi, ze sie czuje jakby to ona byla w ciąży. Zawsze pamieta o terminach moich wizyt