miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Skąd jesteś?
![]()
Przepraszam, że takie opóźnienie z odpisaniem, ale później już nie zauważyłam, że mnie pytałyście [emoji5] mieszkam w Zgorzelcu, ale jestem z innych rejonów tak prywatnie, rodzinnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skąd jesteś?
![]()
O kurcze on jeszcze w Błażowej przyjmuje ? Dobry jest ! Łańcut prywatnie, Rzeszów NFZ i prywatnie i jeszcze Błażowa ;DJa jezdze do niego do Błażowej tam mam blizej i chodze na fundusz. A do Rzeszowa jezdze tylko na te trzy badania w ciagu calej ciazy i to robie prywatnie u niego kolo skarbca w Rzelku

Ja z pierwszej ciąży jakoś tragicznie tego nie wspominam [emoji23] wypiłam na raz i jakoś przeszło [emoji23]Ja mam teraz na 30 styczen do niego w tym tygodniu na glukoze do picia jade fuj![]()
Link do: MadRic.pl - CLARENA - LAFAYETTE SHOWER GELDziewczyny mam problem po kąpieli mam bardzo sucha skórę normalnie mnie swędzi smaruje balsamem ale wolałabym coś nawilżającego do mycia polecicie coś?
Firma Clarena też ma żele dla mężczyzn. Ja akurat jako firma świadcząca usługi kosmetyczne dla siebie zamawiam te produkty dużo taniej. Mam tez z tego balsam do ciała który w poprzedniej ciąży sprawdził że rozstępy na piersiach szybko zrobiły się białe i mało widoczne a na brzuchu wogole się nie zrobiły. Ale w pierwszej ciąży za późno go odkryłamKatinails w Polsce mieszkam w Poznaniu
Ciekawy ten żel pod prysznic. Mój M narzeka, że po kąpieli też go skóra swędzi. To może wypróbuje.
Sciskam Cie kochana.U mnie niestety beta spadla, juz dostalam tabletki dopochwowo wiec teraz tylko czekam na najgorsze. Trzymajcie za mnie kciuki zebym to przeszla. Zycze wam powodzenia, malo klopotow i zdrowych fasolek a w sierpniu zebyscie wszystkie tulily malenstwa.