Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj sięU mnie niestety beta spadla, juz dostalam tabletki dopochwowo wiec teraz tylko czekam na najgorsze. Trzymajcie za mnie kciuki zebym to przeszla. Zycze wam powodzenia, malo klopotow i zdrowych fasolek a w sierpniu zebyscie wszystkie tulily malenstwa.
U mnie niestety beta spadla, juz dostalam tabletki dopochwowo wiec teraz tylko czekam na najgorsze. Trzymajcie za mnie kciuki zebym to przeszla. Zycze wam powodzenia, malo klopotow i zdrowych fasolek a w sierpniu zebyscie wszystkie tulily malenstwa.
Ja całą ciążę chodziłam z synem w koszulkach bokserkach i legginsach. Termin miałam na lipiec więc ciepło i się nie bawiłam w ciążowe ciuchyAnet23 bądź silna!
KatiNails zamówię i wypróbuję bo mnie trafi z tym swędzeniemwydaje mi się że przed ciążą tego nie miałam
A jeszcze jedno pytanko mam zamawiałyście jakieś ubranka ciążowe? z jakiego sklepu? ja dzisiaj patrzyłam w h&m i c&a ale wybór niewielki, happymum mają zawrotne ceny i jakoś mnie nie przekonują żeby wydać kupę kasy na ciuszek w którym pochodzę kilka miesięcy, pomijając to że tych ubrań kilka będę musiała kupić, teraz poluję w szczególności na spodnie bo to najbardziej mnie uwiera
Trzymam kciuki i ściskam.U mnie niestety beta spadla, juz dostalam tabletki dopochwowo wiec teraz tylko czekam na najgorsze. Trzymajcie za mnie kciuki zebym to przeszla. Zycze wam powodzenia, malo klopotow i zdrowych fasolek a w sierpniu zebyscie wszystkie tulily malenstwa.
Też mam ten problem. Smaruje się naturalnymi kosmetykami po kąpieli, a od kilku dni jestem tak sucha, że aż boli. Od czego może to być? D:Dziewczyny mam problem po kąpieli mam bardzo sucha skórę normalnie mnie swędzi smaruje balsamem ale wolałabym coś nawilżającego do mycia polecicie coś?
No ja niestety będę musiała się w coś zaopatrzyć bo pracuję w urzędzie więc muszę jakoś się ubrać żeby ludzi nie odstraszaćJa całą ciążę chodziłam z synem w koszulkach bokserkach i legginsach. Termin miałam na lipiec więc ciepło i się nie bawiłam w ciążowe ciuchy
![]()
![]()
Też by mi się nie chciało bawić w legginsy i szukanie długich bluzek by zakryć pupę, dlatego ja polecam sukienki. Jedno ubranie i nie trzeba myśleć czy coś do siebie pasuje. A kupno ciazowych rajstop nie jest wcale trudne. Nawet i w drogeriach Rossmann są bardzo fajne i wytrzymałe jak za ta cenę.No ja niestety będę musiała się w coś zaopatrzyć bo pracuję w urzędzie więc muszę jakoś się ubrać żeby ludzi nie odstraszać![]()
Masz może skład tego żelu? Bo w linku nie znalazłamLink do: MadRic.pl - CLARENA - LAFAYETTE SHOWER GEL
To jest profesjonalna firma używana w salonach kosmetycznych.
Polecam sama używam bo inaczej jak wychodzę z wanny tylko się drapie
![]()
![]()