reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Miałam zamówić, a ostatecznie zamowilam tylko Bepanthen. Teraz już nie mam za bardzo możliwości, ale dziękuje :) Pociesza mnie mysl, ze tak być musi i kiedyś w końcu przejdzie.
Właśnie alantan plus to koszt koło 5 zł, a bepanthen droższy. Przy tych kwaśnych kupach Maji świetne dał radę. Robił warstwę między skóra a kupa i odparzenia zeszły szybko i nowe się nie robiły.

reklama
Nie używaj maltanu to podobno straszny syf. Wietrz piersi i zostawiaj rozsmarowane własne mleko. Sprawdzaj czy maleństwo nie za płytko się przysysa. Czy sprawdzali pod językiem to wędzidełko czy jak się zwie ? Tez miałam ból od drugiego dnia do chyba piątego potem jakoś zaczęło mniej bolec. Teraz w miarę ok ale muszę karmić co dwie godz wiec sutki rozmoknięte i podrażnione trochę
Co osoba to opinia, ja czytalam duzo dobrych o tej maści, także nie wiem jak to jest do konca. Niemniej jednak spróbuje czystej lanoliny i porównam co lepiej się sprawdza u nas. Moja mama twierdzi, ze za płytko, a ja widzę ze ma buźkę szeroko otwarta. Nie wiem czy ktos to sprawdzał :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry