reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Znam to uczucie a jestem już 40 letnią mamą 3 dzieci (18,16,12). Bardzo pragnę tego maleństwa i nie chce się odmłodzic na siłę. 3 lata starań i dalam sobie czas do 40. Udalo się dokładnie w 40 urodziny [emoji2]
Cieszę się ze nie jestem sama w swoich odczuciach :)
Instynk,myślę że to siła wyższa. Jednak rozsądek też się dołącza...
Okuza a tobie serdecznie gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
A powiedz mi nie masz stresu związanego ze swoim wiekiem o zdrowie swoje i maluszka?

ckaigov3zxqq2hf2.png

Cieszę się ze nie jestem sama w swoich odczuciach. Myślę że instynkt jest tu dominujący. Jednak rozsądek też się dołącza.
Okuza a tobie serdecznie gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
A powiedz mi czy nie masz stresu związanego ze swoim wiekiem o zdrowie swoje i maluszka?

Oczywiście, że mam stres. Dlatego dałam sobie czas do 40. Moje koleżanki z LO rok temu rodziły pierwsze dzieci więc to mnie trochę wzmocniło. Poczułam, że jeszcze mam szansę. W sumie miesiąc temu odpusciłam. Dmuchajac świeczki na torcie nie myślałam już o macierzynstwie. Pierwszy raz w kalendarzyku nie zaznaczyłam kiedy był sex, nie patrzylam na daty. Tydzień temu wyskoczyło mi powiadomienie, że nie zaznaczyłam okresu od 2 dni i zrobilam test. Czuję się młoda i zdrowa. Jestem dobrej myśli [emoji2]

ckaigov3zxqq2hf2.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry