reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
Ja pije 2 dziennie. Zwykle czarne z 2 lyzeczek kawy z cukrem bez mleka W każdej ciąży piłam. Dzieciom nie zaszkodziło.

reklama
Niedługo święta i tak się zastanawiam czy jak będę być okna w połowie marca to mogę czy powinnam sobie odpuścić i zagnać męża żeby umyl.. Bo w ciąży niby nie powinno się takich rzeczy robić .

Niedługo święta i tak się zastanawiam czy jak będę być okna w połowie marca to mogę czy powinnam sobie odpuścić i zagnać męża żeby umyl.. Bo w ciąży niby nie powinno się takich rzeczy robić .
Jesli sie dobrze czujesz i bedziesz uwazac aby nie upaść to można. Uwierz mi ja w 9 miesiącu wazac grubo ponad 9 dych mylam i bylo ok. Trzeba sluchac swojego ciala a wszystko bedzie ok.

Ja na pewno nie będę, bo kręci mi się w głowie jak podnosze głowę do góry, a co dopiero jakbym jeszcze czyścić miała...

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Ja na pewno nie będę, bo kręci mi się w głowie jak podnosze głowę do góry, a co dopiero jakbym jeszcze czyścić miała...

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
To faktycznie nic nie rób jak Ci się kręci :-/
Ja ostatnio mylam jedno ale jeszcze zdąży mi się ubrudzic bo pies wchodzi na parapet i okno i szybę brudzi :p

Ja nie pije kawy. Przed ciaza lubilam sobie kawke wypic ale teraz nie ciagnie mnie do kawy. A jak juz mnie najdzie ochota to kawa zbozowa mi wystarcza :)

Tez zbożówkę piję. Myślę że bez powodu o piciu kawy się nie mówi. Ja tam wole nie miec pozniej do siebie pretensji kiedy cos pojdzie nie tak. Każdego wybór :)

reklama
Jak ja będę rodziła tego 24 sierpnia to niektóre z was będą już miały duże pączusie dzidziusie :D ktoś ma podobny termin do mojego?

Do góry