Kasiula8989
Fanka BB :)
Nie strasz
Ja się szykuje na rozmiar 56 nie 68 na początek![]()
Nio no zartuje ale pewnie bedzie z tych większych chociaz moja moze dogonic w kazdej chwili
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie strasz
Ja się szykuje na rozmiar 56 nie 68 na początek![]()
Nie bedzie za pozno ? Mi moj lekarz wlasnie doradzil zeby isc do 30 tygodnia to bedzie ladnie widac bo potem juz duzo dziecko i nie latwo uchwycic buzke![]()
No na pewno malutka nie będzie .. chyba , że urodzę w 36/7 a nie 40-42 to jeszcze jest szansa , że ubiorę r.56Nio no zartuje ale pewnie bedzie z tych większych chociaz moja moze dogonic w kazdej chwiliteraz beda szybko przybierac
![]()
ja chodzę prywatnie i sam ginekolog mi wyznaczył kiedy będę miała, więc myślę że czas jest odpowiedni![]()
SuperMaz wynoral mi w garazu jakies listewki i jutro robie skrzyneczkiii.. ale sie cieszetzn moze starczy na jedna skrzyneczke ,ale zawsze cos
Mezul wrocil z pracy i zabral nas nad jeziorko.. i kupil mi truskawkii hamburgera ktorego w polowie corka mi zjadla..
![]()
To ja mam dziś to samo też jestem niskocisnieniowa i dziś 117/89 a puls 101 dlaczego nie wiem głową mi pęka chyba od zatok bo niby mam katar a nic nie schodzi tylko do gardła spływa walczylam z gardłem to od dzisiejszej nocy z kaszlem najlepsze ze jak chodzę jest ok a jak się kładę to masakra narazie pije 2 dzień mleko z czosnkiem i masłem a od dziś syrop z cebuli jak nie pomoże albo będzie gorzej to pójdę do lekarza....a ten puls to nie wiem czemu taki wysoki ani nie byłam zmęczona nic zero ???Dziewczyny mirzylam sobie teraz cisnienie bo serducho mnie lupalo... i mam 125/85 czyli nie tragicznie,aczkolwiek jestem niskocisnieniowcem.. a puls 96![]()
Wydaje mi sie ze cos z pogoda wiesz.. stad ten puls.. mi przeszlo, ale nadal mam problem z oddechem..To ja mam dziś to samo też jestem niskocisnieniowa i dziś 117/89 a puls 101 dlaczego nie wiem głową mi pęka chyba od zatok bo niby mam katar a nic nie schodzi tylko do gardła spływa walczylam z gardłem to od dzisiejszej nocy z kaszlem najlepsze ze jak chodzę jest ok a jak się kładę to masakra narazie pije 2 dzień mleko z czosnkiem i masłem a od dziś syrop z cebuli jak nie pomoże albo będzie gorzej to pójdę do lekarza....a ten puls to nie wiem czemu taki wysoki ani nie byłam zmęczona nic zero ???