reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziękuję Kochana... wiesz, przez ten czas 2 miesięcy ja wychodziłam z inicjatywą każdej praktycznie rozmowy...I narazie nie chce więcej tego robić, nie chce czuć,że mi tylko zależy... jestem przekonana,że on myśli,że rozmawiamy przecież "normalnie",więc o co mi chodzi... wczoraj mój szwagier poprosił męża o pomoc. Była taka sytuacja,że siostra zadzwoniła mnie zapytać czy nie będzie za późno jak przyjadą po męża koło 22. Powiedziałam jej,że dam jej do telefonu męża. On z nią gadał (A siostra lekko wcięta byla) więc się do mnie usmiechal i pokazywał na słuchawkę,że ta pitoli,a na końcu rozmowy powiedział do siostry"Dobra,daje Ci Twoja siostre,A moja zone". I może to śmiesznie dla Was brzmi,ale ja nie lubię jak on tak robi... W niedzielę przyjeżdża teściowa, siostra męża z chłopakiem. Jeśli wtedy on będzie przy nich dla mnie miły,normalny,ciepły, to na pewno miarka się przegnie...

Ja miałam wczoraj 36+5 I mam rozwarcie na 2 cm. Lekarz kazał się pooszczedzac do piątku. A wtedy powiedział,że mogę robić wszystko.
A to rozwarcie macicy to jest po prostu takie rozwarcie zwykłe? Myślałam że to co innego :) to też miałam od 36 tyg i lekarka pozwoliła robić wszystko mimo to

Tak mnie właśnie wzięło to gardło, katar i ból głowy...ale gorączki na szczęście nie mam :)
Może lepiej idź do lekarza na wszelki wypadek?[emoji4]
Dziewczyny myślicie że mogę dziś upiec biszkopt, jutro dopiero przełożyć masami, a w sobotę udekorować? W sobotę dla dziadków urodziny robimy.
Na lajcie możesz upiec biszkopty szybciej[emoji4]
Chyba mi czop wyleciał takie wielkie coś boli w chu... I już zdążyłam się popłakać z tego wszystkiego :/ zaraz będę mieć ktg i pewnie będę musiała dzwonić po męża
Czekamy na wieści[emoji8]i powodzenia![emoji16]
U mnie dzis nocka nawet spoko.. kilka razy mialam skurcze ale do wytrzymania.. zobaczymy co powie mi dzis ginekolog [emoji14] pewnie ze jest wszystko super i jeszcze pani nie rodzi.. ech.. :)
No koniecznie napisz co u was[emoji16] i @Avalia również[emoji16]

Powodzenia na wizytach dziewczynki :*

I widzę, że kilka z was nie mogło spać w nocy. U mnie nocka też słaba, koło 1 obudziły mnie skurcze, ale były nieregularne. A wstać musiałam po 6 bo byłam na pobraniu krwii jeszcze dzisiaj

reklama
Ja się dziwnie czuje od rana. Mam mega parcie na stolec...byłam już 4 razy i marnie tam wychodzi, przy tym mega bóle w pachwinach,udach,całych nogach, jakby coś gdzieś uciskalo...nie wiem czy to zwyczajny problem z wyproznianiem czy coś się dzieje od strony porodu:/

Do góry