karkula309
Fanka BB :)
PamiętamyWitam pamiętacie mnie jeszcze [emoji11]. .. dość długo mnie nie było. Dużo się działo no i dalej się dzieje. Mam nadzieje ze choć w połowie Was nadrobie[emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
PamiętamyWitam pamiętacie mnie jeszcze [emoji11]. .. dość długo mnie nie było. Dużo się działo no i dalej się dzieje. Mam nadzieje ze choć w połowie Was nadrobie[emoji38]
Nie oszalalabyskwestia przyzwyczajenia moja je co 2 a 2.5 godziny i jak jesteśmy na spacerze to się karmimy w parku albo w kawiarni, mała ma mleko a ja kawę
mam taka osłonkę do karmienia, już się przyzwyczaiłam do karmienia w miejscach publicznych.
Młody szkoła. Mój prawie całymi dniami w pracy. A młoda mało śpi w dzień i do tego skoki rozwojowe są dość intensywnePamiętamytylko opowiedz nam co się takiego działo?
Też miala kolki przez kilka godzin. Nawet w szpitalu byłaś z nią więc nie gadaj , że nic a nic jej nie było. I nie chwali dnia przed zachodem słońca bo może Cię nie miło zaskoczyć [emoji16] czego oczywiście Ci nie życzę :*Ja tak czytam o tych waszych trudnych chwilach z maleństwami i tymi skokami rozwojowymi i u mnie chyba nie było jeszcze takiego czegoś hah albo nie pamietam. A jest już 10 tydzień i 3 dni. Może każde dziecko inaczej przechodzi te skoki, nie wiem. W każdym razie czasami widze te nowe umiejętności u niej, ale nie jest marudna często, w sumie w ogóle. To może moja w czasie snu przechodzi te skoki rozwojowe, bo dużo śpi w ciągu dnia [emoji28][emoji28][emoji28]
Nie martw się . Mój sypia od 19 do 1 . Potem śpi do 5 . Potem do 8 .. i od 8 do 19 śpi może hmm.. maks godzinę ? Także w ciągu dnia nic nie jestem w stanie zrobić bo tylko się chce bawić albo się drze [emoji16] ale przynajmniej wieczorem mam czas na serial i w nocy się wysypiamy .. a czysto być nie musi , trudno [emoji16]Musze się pochwalić w sumie młoda ze wczoraj mleczko dostała o 20 i pobudke zrobiła dopiero o 4[emoji38]... ale za to kiepsko w dzień sypia. Ech coś za coś
A jak te walki się nazywają to ja dzisiaj tego dopilnuje.Moja ma 2mies więc jeszcze ma czas ale obawy mam. My byliśmy na usg bioder ale nie jestem zadowolona bo tak na szybkiego zrobił i bez tych wałków.
Chyba się przelame i kuchenne też zamówięJa mam wiele mebli z internetu z Allegro za grosze i jestem zadowolona. I tak za 3-4 lata jak kupimy jakiś domek niewielki to możliwe, ze weźmiemy te meble jeśli wytrzymają a jeśli nie to wtedy mi nie będzie aż tak szkoda skoro za narożnik 700 zł i za resztę tez grosze w porównaniu z kosmicznymi cenami w sklepach. Komoda i regał u małej w pokoiku, u nas komoda za 199 zł i ten regał na książki na niej za 80 zł. Szafa nasza to akurat ze sklepu, ale tez jakoś z 800 zł także opłacało się. Zobacz załącznik 907998Zobacz załącznik 907999Zobacz załącznik 908000
Musze się pochwalić w sumie młoda ze wczoraj mleczko dostała o 20 i pobudke zrobiła dopiero o 4[emoji38]... ale za to kiepsko w dzień sypia. Ech coś za coś