Luxuorius
Moderatorka
Reszta sasiadow z katki jest ok, szkoda bedzie sie stad wyprowadzac na swojeNo to fakt lepiej mieć ich gdzieś, swoją drogą ale pech mieszkać obok takich ludzi [emoji14]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Reszta sasiadow z katki jest ok, szkoda bedzie sie stad wyprowadzac na swojeNo to fakt lepiej mieć ich gdzieś, swoją drogą ale pech mieszkać obok takich ludzi [emoji14]
My bylismy u moich rodzicow, wytrwalismy do 23, bo maly zaczal robic sie spiacy a nie usnalby tam, bo bylo naprawde glosno, bylo duzo dzieci i halasowaly. Ja zreszta tez zle sie czulam, w domu o dziwo petardy malego nie obudzily, ale za to jak Tomek szedl do lazienki to juz takCześć dziewczyny, jak po Sylwestrze? Długo balowalyscie? Jak samopoczucie od rana?
I nas pogoda też "barowa" ale byliśmy na obiedzie u teściów, a potem krótkim spacerzeHej u nas okropna pogodawieje, pada, zimno, siedzimy w domu, na dodatek popiescil mnie prad jak prasowalam (nie zauwazylam przerwanego kabla), Boze az slabo mi sie zrobilo, dobrze, ze tylko delikatnie i w reke. Jutro usg-szczerze sram w gacie, objawy sa, czuje sie ciazowo, ale wiece jak to jest. Ktoras jeszcze miala na jutro wizyte, co nie?
Ty jeszcze nie mialas usg no nie?I nas pogoda też "barowa" ale byliśmy na obiedzie u teściów, a potem krótkim spacerzeja mam w czwartek więc muszę jeszcze czekać i boje się tak samo jak Ty...
Z tego co kojarzę to mówiłaś że chodzisz na NFZ prawda ? To u Nas prywatnie ciężko się dostać w ciągu tygodnia nie mówiąc na kasę chorych, zazdroszczę, że u ciebie jednak to wygląda lepiejJa jutro dzwonię i się umawiam na wizytę. Chciałabym na 07.01 bo wtedy mam wolne i mogłabym od rana jechać na spokojnie. Byłoby to wg OM 6+2tc wiec moze by sie udało załapać juz na mini serduszko [emoji173]️
Z tego co kojarzę to mówiłaś że chodzisz na NFZ prawda ? To u Nas prywatnie ciężko się dostać w ciągu tygodnia nie mówiąc na kasę chorych, zazdroszczę, że u ciebie jednak to wygląda lepiej![]()
Miałam w 5+3 tc, ale był pęcherzyk ciążowy, który odpowiadał 4+2 tc więc teraz tak naprawdę okaże się czy pojawił się zarodek z serduszkiem...Ty jeszcze nie mialas usg no nie?