belle81
Fanka BB :)
Tak jestBędzie dobrze bądź tylko i wyłącznie dobrej myśli! My tu Wszystkie będziemy trzymały mocno kciuki!!! [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak jestBędzie dobrze bądź tylko i wyłącznie dobrej myśli! My tu Wszystkie będziemy trzymały mocno kciuki!!! [emoji3590]
Ehhh 25 mam [emoji852] To może rano zrobię ten test co mam A jak nie wyjdzie To wtedy kupie ten z rosmana [emoji846]Co to za test? Czułość 10 czy 25? Ja polecam facelle strumieniowy z rossmann czułość 10 ma [emoji7] może spróbuj [emoji7] chociaż ja widzę u Ciebie kreskę
Cycki to tez mnie tak bola ze masakra. Dotknąć się ich nie da. Ja poki co nie mam wizyty zaplanowanej. Poczekam na wynik testuOdwolali mi jutro wizyte ale juz przestaje plamic. Na szczescie mam w domu duphaston wiec biore. Cycki mnie bola wiec to chyba dobry znak.Niestety 05.12 dowiem sie co i jak z moja fasolka. 3-majcie kciuki
Mi 3 sierpnia [emoji4]A jakie wam terminy wychodzą patrząc na om? Mi 7 sierpnia
Trzymam kciuki, ja wizyta jutro, jestem po poronieniu w kwietniu i też się boję, wyszła mi nadczynność tarczycy od tygodnia jestem na lekachCześć Dziewczyny![]()
Beta z wczoraj 296.3 ♡♡♡
Pokazuje przyrost 189% od czwartku. Wrzuciłam dane do kalkulatora internetowego.
Byłam dzisiaj na wizycie i w "srodku" jest ciazowo i nawet widać "plameczke" chociaż to trochę takie widzenie na siłę. Z racji 2 poronien dostałam luteine i clexane. Byłam na to przygotowana, ale kłucie samej siebie włącza mi z lekka tchórza![]()
Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Mi termin z om wychodzi na 4 sierpnia![]()
Trzymam kciuki, ja wizyta jutro, jestem po poronieniu w kwietniu i też się boję, wyszła mi nadczynność tarczycy od tygodnia jestem na lekach
A Ty masz coś z tsh czy coś gdzieś źle podczytalam?Ja też trzymam kciuki i daj koniecznie znac po wizyciena pewno będzie dobrze!
Super!!!Cześć Dziewczyny![]()
Beta z wczoraj 296.3 ♡♡♡
Pokazuje przyrost 189% od czwartku. Wrzuciłam dane do kalkulatora internetowego.
Byłam dzisiaj na wizycie i w "srodku" jest ciazowo i nawet widać "plameczke" chociaż to trochę takie widzenie na siłę. Z racji 2 poronien dostałam luteine i clexane. Byłam na to przygotowana, ale kłucie samej siebie włącza mi z lekka tchórza![]()
Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Mi termin z om wychodzi na 4 sierpnia![]()