Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajWitam SERDECZNIE!
Na początek może się przedstawię. Mam na imię Kamila, mam prawie 27 lat, mam szesnastomiesięczną cudowną córeczkę i kochającego męża. A jakby szczęścia było mało to wczoraj zobaczyłam bladą drugą kreseczke na teście. Dziś zrobiłam hcg i wyszło 58, czyli sam początek. Ostatnią miesiączkę miałam 18.11. więc według tego termin porodu wypada na 25 sierpnia. Wizytę u gina mam 03.01.2019. Już nie mogę się doczekać Denerwuje się troszkę żeby wszystko było w porządku, bo początki bywają różne...
Serdecznie gratuluję wszystkim przyszłym mamusią Trzymam kciuki za wszystkich
Kawy nigdy nie piłam. Ale cole uwielbiam i pije. Nie zeby literami ale codziennie szklanka musi być. A smaki hmmm najchętniej to bym nic nie jadła... niby jestem głodna A zjem dwa-trzy kesy i jestem pelnaUnikam: nie pije tylko kawy i coli
Moje smaki: mandarynki i kabanosy![]()
Może z córkami pikolo otworzę do tego [emoji23][emoji23]Nie przejmuj sie, myślę że wiele tu takich przyszłych i obecnych mamusiek co spędza sylwestra w domustrzelimy po tabsie kwasu foliowego, popijemy lampką Kubusia i nyny
![]()
Coraz lepiej będzie usypiac malutki!!Poczatki najgorsze
Dziewczyny-moje dziecie drugi raz usnelo bez cyca!!! Bez placzu, bez rozpaczy.
Ehhh te okna [emoji57] posciagalam dzisiaj firany. Cześć juz piore. Jutro resztę i tez musze okna pomyc. Gotować nic nie gotuje bo idziemy w święta raz do jednych rodziców A raz do drugich wiec w domu bedziemy malo co siedziecHej wszystkimu mnie brak czasu ostatnio na cokolwiek, mdłości mnie jakieś straszne nie męczą prędzej już wieczorne, ale do przeżycia i to nie zawsze i jedyne co daje mi się we znaki to senność wiecznie jestem zmęczona, ale w zasadzie to poza tym dobrze się czuje i jeszcze bardziej mnie to Dołuje bo jak by coś się działo przynajmniej bym wiedziała że z maleństwem ok, a tak to człowiek ma setki myśli, cóż czekam wytrwale na tą wizytę 3 stycznia i wtedy dopiero się okaże czy zostanę z Wami na dłużej boje się strasznie, ale nic niestety nie zmienię...
A co u Was ? Jak przygotowania do świąt ja muszę wziąć się od jutra za okna w końcu a dziś lepie pierogi już drugi przepis na ciasto i niestety do D chyba mnie pokonają i skieruje swoje kroki do Admatu :/
Witaj w naszym gronie!! Wizytę po nowym roku mamy w ten sam dzien [emoji6]Witam SERDECZNIE!
Na początek może się przedstawię. Mam na imię Kamila, mam prawie 27 lat, mam szesnastomiesięczną cudowną córeczkę i kochającego męża. A jakby szczęścia było mało to wczoraj zobaczyłam bladą drugą kreseczke na teście. Dziś zrobiłam hcg i wyszło 58, czyli sam początek. Ostatnią miesiączkę miałam 18.11. więc według tego termin porodu wypada na 25 sierpnia. Wizytę u gina mam 03.01.2019. Już nie mogę się doczekać Denerwuje się troszkę żeby wszystko było w porządku, bo początki bywają różne...
Serdecznie gratuluję wszystkim przyszłym mamusią Trzymam kciuki za wszystkich
U mnie jest w tym roku wigilia więc trochę szykowania mam, ale dużo też teściowa robi więc okJa mam 2 stycznia wizyteja duzo nie gotuje na Swieta, poniewaz nas cae Swieta nie ma, jestesmy na wyjazdach
zrobie salatke, barszcz, jakies miesko, kotlety i mielone w zalewie pomidorowej itp szynke w galarecie itd, ciasto kupie