Słodkości!! Gratulacje!! Cieszę się że wszystko tak dobrze poszłoOluś :-) 52 cm, 3440g :-) później napisze coś więcejZobacz załącznik 1007828
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słodkości!! Gratulacje!! Cieszę się że wszystko tak dobrze poszłoOluś :-) 52 cm, 3440g :-) później napisze coś więcejZobacz załącznik 1007828
Super! Ogromne gratulacje!!
U mnie też było cały czas pod ktg bez znieczulenia a na koniec niestety jeszcze mnie pokroili. Super że udało Wam się szczęśliwie wytrwać do końca
To teraz witam w klubie i życzę powodzenia w pierwszych dniach.
My jeszcze w szpitalu do jutra ze względu a na bilirubinę i CRP. No i mamy nawał pokarmowy więc maraton karmienia po 15 razy na dobę. Tak więc jest hardcore. Laura pozdrawia Nelę
Zobacz załącznik 1004086
Dziękuję :-)Zeby nie bylo, ze zwrocilam uwage na dziewczynki skoro zatrzymalm sie przez chwile na Waszym watku , zauwazylam tez i pieknego Olusia. I również tej mamci gratuluję, a i dla maluszka serdeczne zyczenia.
Jak się czujesz, jak funkcjonujesz?Dziękuję :-)
Przepraszam dziewczyny, że zawracam Wam głowę ale wpadlam tu na chwilkę sprawdzić czy ta moja lutowka 2018, a teraz Wasza sierpniowka 2019 urodziła...mianowicie o @Zuz.a mi chodzi ale tu takie śliczności zobaczyłam[emoji7], że nie mogłam się powstrzymać i nie pogratulować mamom. Dziewczyny dużo zdrowka dla Neli i Laury niech chowają Wam się dziewczynki zdrowo. Przepiękne slodkosci[emoji4]dużo zdrowka.
Witaj ChrząszczykuPrzepraszam dziewczyny, że zawracam Wam głowę ale wpadlam tu na chwilkę sprawdzić czy ta moja lutowka 2018, a teraz Wasza sierpniowka 2019 urodziła...mianowicie o @Zuz.a mi chodzi ale tu takie śliczności zobaczyłam[emoji7], że nie mogłam się powstrzymać i nie pogratulować mamom. Dziewczyny dużo zdrowka dla Neli i Laury niech chowają Wam się dziewczynki zdrowo. Przepiękne slodkosci[emoji4]dużo zdrowka.
miło Cię widziećCzesc kochana[emoji11]ale mnie wzięłaś z zaskoczenia[emoji38]Tule Cie i szybkiego rozwiązania. Trzymam kciuki[emoji4]Witaj Chrząszczykumiło Cię widzieć
Ja też z grona sierpniówek, tych późniejszych![]()
Zaczynają się w dole brzucha, ale idą tak jakby od krzyża i obejmują cały brzuch. Jednocześnie boli mocno jak na miesiączkę, mnie jeszcze bolą nogi i kręgosłup. Brzuch bardzo twardy.Dziewczyny, jak macie skurcze przepowiadające, to jak to wygląda? Jak byście je opisały?