AndziulkaPol
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, jestem mamusią pracującą, nie chce wpadać w panikę, mam do Was pytanie, czy wy w obliczu tego koronawirusa chodzicie do pracy? dodam tylko że do pracy dojeżdżam komunikacją miejską...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny, jestem mamusią pracującą, nie chce wpadać w panikę, mam do Was pytanie, czy wy w obliczu tego koronawirusa chodzicie do pracy? dodam tylko że do pracy dojeżdżam komunikacją miejską...
Ja chodzę. dojeżdżam różnie, raz autem raz autobusem.Cześć dziewczyny, jestem mamusią pracującą, nie chce wpadać w panikę, mam do Was pytanie, czy wy w obliczu tego koronawirusa chodzicie do pracy? dodam tylko że do pracy dojeżdżam komunikacją miejską...
Gratulacje dziewczynkiA ja jestem właśnie po długieeeej wizycie. Będzie na 100% dziewczynkażadnego siusiaka nigdzie nie ma.
![]()
Gratulacje ! To jednak nie będzie 3 synaA ja jestem właśnie po długieeeej wizycie. Będzie na 100% dziewczynkażadnego siusiaka nigdzie nie ma.
![]()
Gratulacje ! To jednak nie będzie 3 synasuper
A co ta wizyta taka długa? Mała nie współpracowała?