Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyżbyś była pierwsza w kolejce ? ☺Moja piłeczka nie jest duża - od początku ciąży 9kg na plusieJutro zaczynamy 35 tydzień. Pępek może nie wystaje ale się spłaszczył
![]()
Dziewczyny czy wy też macie takie wydzieliny galaretowate jak takie bardzo geste gluty?
Zdarzały sie wczesniej (od 5tygodni) dosc rzadko Moze ze 4 razy takie galaretowate zbite gluty. Bylam we czwartek u gina a przed wizyta po Bożym Ciele tez był taki galaretek i bylo ok wg jego badania. Ale od 3dni znowu sie pojawily. Nie duze ilosci ale 3razy sie zdarzyly. Zaczęłam wiecej chodzic bo zezwolil) Sa koloru jasnego. Biore jescze luteine ale juz odstawiam. Czy to może byc czop (35+2) czy np zbity śluz wylatuje?
Dziecko wysoko jest. skurczow nie czuje żadnych.
Mialyscie tak moze?
( bede dzwonic do dr ale chcialam sie tez Was spytac)
Dzwonilam. Tylko slońce widzisz u mnie to takie gluty pojawialy sie od 29 tyg. Raz w tyg, czasem 2. Ja leżałam i u mnie to moglo byc takie zbicie śluzu i później wypadniecie tego razem. Bralam tez lutke. Teraz tez sie pojawiły ale zauważyłam ze wlasnie jak już wuecej chodze bo to juz w 37 tydz weszlam to i ten sluz taki rzadszy bo wiecej go regularnie wyplywa. W czwartek mam wizyte to mu jescze powiem zeby luknal czy mam czop. W poprzedniej ciazy tez pamietam ze takie mialam ale chyba mniej i porod wywolywany.@Mystic87, dzwoniłaś do tego lekarza wtedy? Co Ci powiedział ? Ja dzisiaj doświadczyłam czegoś takiego pierwszy raz, zestresowałam się i czekam na odpowiedz mojej prowadzącej czy mnie dziś przyjmie... mam nadzieje, że to nie czop tylko po prostu śluz...