Tak wracałyśmy wszytskie z tych badań zadowoloneTo wiem. Ale chce znać wasze spojrzenie, czy było wszystko widoczne itp.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wracałyśmy wszytskie z tych badań zadowoloneTo wiem. Ale chce znać wasze spojrzenie, czy było wszystko widoczne itp.
Byłam na 12+5 a miałam pierwotnie wyznaczony termin tydzień wcześniej ale lekarz mi powiedział, że lepiej po 12 tyg. Bo jeśli dziecko byłoby za małe to trzeba powtarzać badanie a u nas jest ciężko z terminami.Hej dziewczyny, ja co prawda jestem wrześniowaale mam pytanie, kiedy poszłyście na badania prenatalne?
Ja mam na 11+5 i zaczynam się zastanawiać czy nie za wcześnie.
Jak dostać się na ten wątek prywatny?Witamy na forum, jeśli chcesz się więcej udzielać to zapraszamy na wątek prywatnyzgłoś się też do naszej metryczki, napisz coś więcej o sobie
![]()
I do jakiej metryczki? Nie mogę się coś połapać ,Jak dostać się na ten wątek prywatny?
Trochę cierpliwości, jak dostaniesz przydzielony dostęp, to wyślę Ci wiadomość na priv z linkamiI do jakiej metryczki? Nie mogę się coś połapać ,![]()
Zrobiłbym tydzień później [emoji848]To wiem. Ale chce znać wasze spojrzenie, czy było wszystko widoczne itp.
Dziewczyny zrobiły zgłoszenie,żeby dodać nowe osoby- musicie czekać na informacjęJak dostać się na ten wątek prywatny?
Sprawdź privI do jakiej metryczki? Nie mogę się coś połapać ,![]()