Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czuje się nawet całkiem całkiem, jedyne co to odczuwam ból piersi po bokach, od czasu do czasu coś zakłuje w podbrzuszu.A jak się dziś czujecie dziewczyny? Ja wczoraj pisałam, że mnie bolą tylko sutki, to dziś mam ból całych cycekza to mdłości i wstręt do kawy jest mi zupełnie obcy
Ja w sumie ok ,tylko znowu dziś mnie mdli,nie tak jak ostatnio ale jednakA jak się dziś czujecie dziewczyny? Ja wczoraj pisałam, że mnie bolą tylko sutki, to dziś mam ból całych cycekza to mdłości i wstręt do kawy jest mi zupełnie obcy
Też mnie coś zbiera ,boli gardło ale jakoś bardziej tak jakbym miała zdarte,a nie bolały mnie migdałyJa w sumie ok ,tylko znowu dziś mnie mdli,nie tak jak ostatnio ale jednakDo bolu piersi przywykłam
![]()
my wczoraj robiliśmy w taki dodatku do grilla elektr.Ehh miałam wczoraj wieczorem wielką chęć na pizze, kupiłam wszystkie składniki, dziś się zabrałam za robienie jej i zapach każdego składnika mi przeszkadza, nawet pieczarekmam nadzieję, że chociaż efekt końcowy będę miała ochotę zjeść.
.my wczoraj robiliśmy w taki dodatku do grilla elektr.
Tez jadłam! Tam na pewno nie jest prawdziwy camembert tylko jakaś gouda i to smażona na spokojnieDziewczyny mam głupie pytaniemyślicie ze mogę zjesc drwala w ciazy ? Boję się o ten ser co jest w środku
...
No ja mam podobnie, gotowe super ale do zrobienia i osobne składniki to już ble, u mnie się to nasila i mi trochę przykro bo nie gotuje a lubięEhh miałam wczoraj wieczorem wielką chęć na pizze, kupiłam wszystkie składniki, dziś się zabrałam za robienie jej i zapach każdego składnika mi przeszkadza, nawet pieczarekmam nadzieję, że chociaż efekt końcowy będę miała ochotę zjeść.
Ja też się dobrze czuje, ale dzisiaj mam wahania nastroju...rano posprzątałam pół mieszkania a potem musiałam się wyżyć na mężu bez powodu. Teraz poszedł na Barbórkę to tyle spokoju.Ja w ciągłym strachu, bo się super czuję.