angeliskax
Moderator
Mi się też sni ciaza blizniaczaWspanialena pewno będzie dobrze!
Ciąża bliźniacza to moje marzenie… jeszcze jestem przez pierwszym USG, więc nie nie wiadomo![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się też sni ciaza blizniaczaWspanialena pewno będzie dobrze!
Ciąża bliźniacza to moje marzenie… jeszcze jestem przez pierwszym USG, więc nie nie wiadomo![]()
Dla mnie bliźniaki są okropneTak jak ja, wolałam urodzić się w czerwcuBliźniak
![]()
PS. Mam ich dwóch. Mąż i synDla mnie bliźniaki są okropne![]()
Ja miałam 2 pęcherzyki ale drugi już się powoli wchłania. Pierwszy go zjadaA nie druga?![]()
Byłam świadoma tego że mogą być bliźniaki ale na pierwszym USG było widać tylko jeden pęcherzyk ciążowy więc przyjęłam że będzie jeden maluch a tu dzisiaj taka niespodziankaWreszcie pierwsze bliźniaki na grupieGratuluję . A przypadkiem nie podejrzewałas że możesz mieć ?
Ja sama jestem skorpionem więc wiesz jaka mieszanka wybuchowaPolecam te spoza domu![]()
Jak to brzmiJa miałam 2 pęcherzyki ale drugi już się powoli wchłania. Pierwszy go zjada![]()
Gratulacje jeszcze raz! Czyli możesz mieć albo tej samej płci albo różnej?Byłam świadoma tego że mogą być bliźniaki ale na pierwszym USG było widać tylko jeden pęcherzyk ciążowy więc przyjęłam że będzie jeden maluch a tu dzisiaj taka niespodzianka![]()