Lekarz nie widział krwiaka na usg? Mam nadzieję, że to nic poważnegoDziewczyny, w południe byłam u lekarza, wszystko dobrze duphason 2x2, wzięłam już leki dziś, teraz lekkie krwawieniejutro zadzwonię na oddział ginekologiczny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarz nie widział krwiaka na usg? Mam nadzieję, że to nic poważnegoDziewczyny, w południe byłam u lekarza, wszystko dobrze duphason 2x2, wzięłam już leki dziś, teraz lekkie krwawieniejutro zadzwonię na oddział ginekologiczny.
Ja też miałam krwiaka mimo tego że przed ciążą i w trakcie zażywam progesteron 2x1. Lekarz powiedział że to częste jak zaczyna tworzyć się łożyskoLekarz nie widział krwiaka na usg? Mam nadzieję, że to nic poważnego, a krwiaki zdarzają się podobno często, nawet tutaj już 3 z nas mają/miały
Tak, ja miałam na przełomie 7 i 8 tc małego krwiaka/skrzep krwi ale wówczas krew pojawiła się raz i to w naprawdę małej ilości, ale ja spanikowałamLekarz nie widział krwiaka na usg? Mam nadzieję, że to nic poważnego, a krwiaki zdarzają się podobno często, nawet tutaj już 3 z nas mają/miały
Cześć dziewczynywłaśnie dołączyłam do forum, jestem w 12+1. Termin mam wskazany na 11.08. To moja pierwsza ciąża, wczoraj byłam na wizycie u ginekologa i wszystko jest w porządku. Pani doktor obstawia 60% na chłopca
teraz czekam na przyszły tydzień, na badania prenatalne. Trochę się stresuje bo skończyłam 35 lat
![]()
Witamy, witamyCześć dziewczynywłaśnie dołączyłam do forum, jestem w 12+1. Termin mam wskazany na 11.08. To moja pierwsza ciąża, wczoraj byłam na wizycie u ginekologa i wszystko jest w porządku. Pani doktor obstawia 60% na chłopca
teraz czekam na przyszły tydzień, na badania prenatalne. Trochę się stresuje bo skończyłam 35 lat
![]()
Daj znać co u Ciebie, trzymam kciukiDziewczyny, w południe byłam u lekarza, wszystko dobrze duphason 2x2, wzięłam już leki dziś, teraz lekkie krwawieniejutro zadzwonię na oddział ginekologiczny.