reklama

Sierpniowe mamy 2026

U mnie już lepiej, noc spokojna. Lekkie plamienia na brązowo, biorę leki. Staram się nie panikować, chodź łatwo nie jest ;) Jagna90 ja też skończyłam 35lat. Ciąża geriatryczna 🤣 i nas trochę śniegu jest, więc po szkole dzieci będą miały frajdę.
To dobrze, że jest lepiej 🙂 jesteśmy z tego samego roku, ale ja już skończyłam 36, także ten 😁

reklama
U mnie już lepiej, noc spokojna. Lekkie plamienia na brązowo, biorę leki. Staram się nie panikować, chodź łatwo nie jest ;) Jagna90 ja też skończyłam 35lat. Ciąża geriatryczna 🤣 i nas trochę śniegu jest, więc po szkole dzieci będą miały frajdę.
Ja borykam się z krwiakiem.
Ale nie mam żadnych plamien. Biorę luteinę, i praktycznie ciągle odpoczywam.
W poniedziałek wizyta u lekarza i zobaczę co z krwiakiem i z zarodkiem.
Ja jeszcze lepiej bo w tym roku 37... 🤦🏼‍♀️

Cześć dziewczyny ☺️ właśnie dołączyłam do forum, jestem w 12+1. Termin mam wskazany na 11.08. To moja pierwsza ciąża, wczoraj byłam na wizycie u ginekologa i wszystko jest w porządku. Pani doktor obstawia 60% na chłopca 🩵 teraz czekam na przyszły tydzień, na badania prenatalne. Trochę się stresuje bo skończyłam 35 lat 🫣
Zapraszamy do nas 🤗
Na pewno wszystko będzie dobrze, sporo starsze dziewczyny rodzą zdrowe dzieci ❤️

Cześć dziewczyny ☺️ właśnie dołączyłam do forum, jestem w 12+1. Termin mam wskazany na 11.08. To moja pierwsza ciąża, wczoraj byłam na wizycie u ginekologa i wszystko jest w porządku. Pani doktor obstawia 60% na chłopca 🩵 teraz czekam na przyszły tydzień, na badania prenatalne. Trochę się stresuje bo skończyłam 35 lat 🫣
Hej :) u Nas wiekszosc po 30 takze rozgaszczaj sie.
Skad te obawy o wiek? W ogole mi przez glowe nie przeszlo, ze to pozno 😂

Hej, ja wczoraj w ogóle nie mogłam wejść na forum, ciągle jakieś błędy wyskakiwały. U Was też?

Nie chce zapeszać, ale powoli mdłości u mnie się uspokajają. Nie jest idealnie, ale przynajmniej mogę już wstać z łóżka i jako tako funkcjonować. Akurat dzieciaki w tym tygodniu z glutem siedzą w domu, więc muszę trochę poogarniać wokół, ale nie jest źle. Bałam się, że będzie gorzej. I ja też jakiś nieżyt nosa mam, nie wiem czy to ciążowe czy złapałam od dzieciaków, w każdej ciąży jak tylko się położyłam to nos zatkany i ciężko mi się oddychało…

reklama
Hej, az dziwnie wczoraj bylo z brakiem wiadomosci od Was. Ja nie zawsze sie odzywam, ale podczytuje ciagle.

U mnie poza zmeczeniem I wzdeciami jest super Nadal, chociaz te wzdecia daja mi popalic momentami.
Mialam pierwsza wizyte z polozna (w UK raczej sie nie jest pod Opieka lekarzy), troche sie zalamalam, Bo na podobnym etapie pierwszej ciazy wazylam 6kg mniej niz teraz 😭 ale nigdy nie wrocilam do wagi sprzed ciazy, a rowniez przy pierwszej tracilam wage w pierwszej polowie jakos, teraz od poczatku leci w gore. Nadal nie wiem, kiedy Bede miala prenatalne, czekam na Telefon, aby sie umowic. Jakos wszystko wolniej idzie, a moze to to, ze w pierwszej ciazy pracowalam mega duzo I nie mialam czasu o tym myslec :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry